fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es compleixen 5 anys de la tornada dels socialistes al Govern Local – L’opini贸 d’Isabel Aguilar

Es compleixen 5 anys de la tornada dels socialistes al Govern Local – L’opini贸 d’Isabel Aguilar

Isabel Aguilar Lopez 茅s portaveu del PSOE d’Alzira.

Fa cinc anys que els socialistes tornem a governar a l’Ajuntament d’Alzira despr茅s d’un llarg per铆ode de govern de dretes. Els alzirenys i alzirenyes van apostar per un canvi de for莽a, progressista, que treballara per les persones; pels drets i les llibertats; per una societat m茅s igualit脿ria i respectuosa on totes i tots hi caben. Una ciutat m茅s solid脿ria, on cuidem dels m茅s vulnerables i necessitats, dels menuts i de la gent gran. Una Alzira m茅s viva, que camina cap al futur i que s’adapta als nous temps.

Al llarg d’estos anys on els socialistes estem governant, Alzira ha experimentat un canvi qualitatiu com a model de ciutat. S’ha millorat l’espai adequant-lo a les persones. La conversi贸 en zona de vianants dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita, i la nova imatge del carrer P茅rez Gald贸s, on s’ha guanyat espai per als vianants que ha repercutit en millores per al comer莽 local, facilitant aix铆 l’acc茅s a les botigues i la mobilitat. Tamb茅 s’han treballat pol铆tiques sostenibles, amb la creaci贸 del nou pla d’arbratge urb脿, augmentant aix铆 en espais verds per fer d’Alzira una ciutat m茅s sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Tamb茅 s’ha dut a terme un bosc urb脿.

Les festes de Sant Bernat han tornat a ser referent a nivell comarcal i auton貌mic, tornant als grans concerts d’artistes amb renom i recuperant el Camp d’Esports de Ven猫cia per acollir espectacles musicals. S’han aconseguit dues declaracions de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO: les Falles i la Tamborada Local. Tamb茅 la creaci贸 del mig any faller i la declaraci贸 dels Dossels com a B茅 de Rellev脿ncia Local.

Amb els socialistes s’ha posat en marxa el servei de La Clau, facilitant la tramitaci贸 i millorant les relacions dels alzirenys i alzirenyes amb el consistori. Tamb茅 s’ha millorat les instal路lacions del parc de l’Alquen猫ncia, el pulm贸 de ciutat. Gr脿cies a les intervencions d’adequaci贸 d’este espai natural, s’han celebrat nombrosos esdeveniments com la Biosfira o el Nanofest.

Fa un any d’esta segona legislatura al govern local, un any complicat degut a la crisi sanit脿ria de la COVID 19, per貌 que fins al moment, s’han continuat realitzant millores a la nostra ciutat. Al llarg d’este primer any, els socialistes alzirenys han creat el nou departament de Turisme, una 脿rea de treball que pret茅n divulgar i potenciar els aspectes tur铆stics, culturals, patrimonials, tradicionals, festius i d’oci de la nostra ciutat. S’han obert les noves sales de Teodoro Andreu i La Cambra al MUMA.

Quant a Serveis Urbans, s’ha millorat el cementeri municipal amb construcci贸 de la sala d’acomiadament i s’han seguit realitzant campanyes de conscienciaci贸 de reciclatge i arreplega de residus. Els alzirenys i alzirenyes ja poden beure aigua de qualitat sense nitrats. Des de Sanitat s’ha seguit amb el tractament contra el mosquit tigre, mosca negra i panderoles. Tamb茅 s’ha continuat amb el projecte Alzira Saludable. Pel que fa a l’脿rea d’Esports s’ha potenciat l’esport base en totes les seues disciplines i s’han realitzat iniciatives i proves esportives com la primera carrera de sant Silvestre. S’ha continuat millorant en instal路lacions com l’estadi Luis Su帽er o la recuperaci贸 del trinquet municipal, fomentant aix铆 l’esport aut貌cton de la pilota valenciana.

Els socialistes seguim treballant per fer d’Alzira una ciutat millor, una ciutat per a totes i tots. Estem en deute amb els alzirenys i alzirenyes que han confiat amb el PSOE d’Alzira. Som conscients de la responsabilitat que tenim com a servidors p煤blics, i gestionarem des del govern perqu猫 els nostres ve茂ns i ve茂nes tinguen la ciutat que mereixen. Una Alzira que mira cap al futur sense deixar de banda la seua ess猫ncia com a poble.

Estem orgullosos de treballar a la nostra ciutat, d’entregar-nos di脿riament per facilitar el benestar de totes i tots els alzirenys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.