fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Falta de voluntat” per Manuel Hern谩ndez

“Falta de voluntat” per Manuel Hern谩ndez

Si en els 煤ltims mesos ha hagut de circular per la A7 a l’altura de La Vall d’Uix贸 segur que ha patit les llargues cues que es formen di脿riament a causa de les obres en la mateixa, especialment a primera hora del mat铆 i a partir de mitja vesprada.

聽I segurament, durant aqueix llarg espai de temps en l’emb贸s, s’haur脿 fet diverses preguntes. “脡s a莽貌 realment prec铆s?”, “Hi ha soluci贸 possible?”. La resposta 茅s simple; “No, no cal” i “S铆, hi ha una possible soluci贸”. Aquesta passa perqu猫 el Govern Central es fa莽a c脿rrec de les despeses per a alliberar l’AP7 mentre duren les obres. Per貌 clar, quan el color del partit en el Govern Central (PP) i el del Govern Local (PSOE, EU i Comprom铆s) 茅s diferent, que els ciutadans hagen de patir les conseq眉猫ncies 茅s el menys important. Aquesta falta d’enteniment 茅s conseq眉猫ncia de la cont铆nua necessitat de certs partits pol铆tics de penjar-se medalles i evitar que uns altres ho facen.
Ning煤 veu les conseq眉猫ncies? Volguera pensar que s铆, per貌 ho dubte. Els continus embossos no solament afecten a qui els pateix di脿riament, sin贸 a la competitivitat de les nostres empreses i aut貌noms, a m茅s de projectar una imatge de descoordinaci贸, falta de previsi贸 i incapacitat per a cercar alternatives.
A part de l’abans comentat, si la seua destinaci贸 茅s La Vall d’Uix贸 el tema es complica enormement. Tal 茅s la falta de previsi贸 que fa uns dies els tres accessos a la localitat des de l’A7 es van tallar alhora sense previ av铆s. Per no parlar de si vost猫 茅s un dels centenars de ve茂ns que ixen di脿riament a treballar a altres localitats, doncs a sobre de mals les eixides a primera hora del mat铆 s贸n un aut猫ntic caos.
Davant aquests fets, donada la negativa del Govern Central i l’absoluta falta de previsi贸 per part de l’empresa adjudicat脿ria, des de Ciutadans La Vall d’Uix贸 hem demanat a l’equip de govern que, almenys, facen les gestions necess脿ries perqu猫 l’empresa adjudicat脿ria, la DGT i la Policia Local es coordinen amb antelaci贸 per a minimitzar les conseq眉猫ncies de la falta de voluntat pol铆tica per a trobar una soluci贸 v脿lida.
Aprofite aquestes l铆nies para en nom de Ciutadans La Vall d’Uix贸 i en el meu propi desitjar-li un Bon Nadal i un pr貌sper Any Nou. I recorde, si en els seus despla莽aments nadalencs han d’utilitzar l’A7 a l’altura de La Vall d’Uix贸, presumisca de previsi贸 eixint amb la suficient antelaci贸 per a arribar a temps als seus compromisos familiars, doncs si aquesta ha d’arribar des del Govern Central, tinga per segur que no ho far脿.
Manuel Hern谩ndez 茅s portaveu de Ciutadans en La Vall d’Uix贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.