fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Falta de voluntat” per Manuel Hernández

“Falta de voluntat” per Manuel Hernández

Si en els últims mesos ha hagut de circular per la A7 a l’altura de La Vall d’Uixó segur que ha patit les llargues cues que es formen diàriament a causa de les obres en la mateixa, especialment a primera hora del matí i a partir de mitja vesprada.

 I segurament, durant aqueix llarg espai de temps en l’embós, s’haurà fet diverses preguntes. “És açò realment precís?”, “Hi ha solució possible?”. La resposta és simple; “No, no cal” i “Sí, hi ha una possible solució”. Aquesta passa perquè el Govern Central es faça càrrec de les despeses per a alliberar l’AP7 mentre duren les obres. Però clar, quan el color del partit en el Govern Central (PP) i el del Govern Local (PSOE, EU i Compromís) és diferent, que els ciutadans hagen de patir les conseqüències és el menys important. Aquesta falta d’enteniment és conseqüència de la contínua necessitat de certs partits polítics de penjar-se medalles i evitar que uns altres ho facen.
Ningú veu les conseqüències? Volguera pensar que sí, però ho dubte. Els continus embossos no solament afecten a qui els pateix diàriament, sinó a la competitivitat de les nostres empreses i autònoms, a més de projectar una imatge de descoordinació, falta de previsió i incapacitat per a cercar alternatives.
A part de l’abans comentat, si la seua destinació és La Vall d’Uixó el tema es complica enormement. Tal és la falta de previsió que fa uns dies els tres accessos a la localitat des de l’A7 es van tallar alhora sense previ avís. Per no parlar de si vostè és un dels centenars de veïns que ixen diàriament a treballar a altres localitats, doncs a sobre de mals les eixides a primera hora del matí són un autèntic caos.
Davant aquests fets, donada la negativa del Govern Central i l’absoluta falta de previsió per part de l’empresa adjudicatària, des de Ciutadans La Vall d’Uixó hem demanat a l’equip de govern que, almenys, facen les gestions necessàries perquè l’empresa adjudicatària, la DGT i la Policia Local es coordinen amb antelació per a minimitzar les conseqüències de la falta de voluntat política per a trobar una solució vàlida.
Aprofite aquestes línies para en nom de Ciutadans La Vall d’Uixó i en el meu propi desitjar-li un Bon Nadal i un pròsper Any Nou. I recorde, si en els seus desplaçaments nadalencs han d’utilitzar l’A7 a l’altura de La Vall d’Uixó, presumisca de previsió eixint amb la suficient antelació per a arribar a temps als seus compromisos familiars, doncs si aquesta ha d’arribar des del Govern Central, tinga per segur que no ho farà.
Manuel Hernández és portaveu de Ciutadans en La Vall d’Uixó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.