fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gesti贸 econ貌mica responsable – L’opini贸 de David Garc铆a

Gesti贸 econ貌mica responsable – L’opini贸 de David Garc铆a

David Garc铆a 茅s l鈥檃lcalde de l鈥橝juntament de Nules.

Fa uns dies, vam con茅ixer que l’Ajuntament de Nules ha tancat l’exercici de l’any 2017 amb un super脿vit de prop de dos milions d’euros, en concret el romanent de tresoreria total ascendeix a 3.083.383,78 euros per貌 en restar els saldos de dubt贸s cobrament i l’exc茅s de finan莽ament afectat la quantia total 茅s d’1.916.000 euros. Dades que demostren que l’equip de govern sap gestionar i que est脿 fent les coses b茅 per tercer any consecutiu realitzant una gesti贸 econ貌mica responsable.

A m茅s, Nules compleix els quatre requisits marcats pel Govern Central en la Llei Org脿nica 2/2012 sobre Estabilitat Pressupost脿ria i Sostenibilitat Financera (LOEPSF) per a les Administracions Locals, en tancar l’exercici de l’any 2017 amb super脿vit; tenir un romanent de tresoreria positiu per a despeses generals; no superar els l铆mits d’endeutament establits; i complir el per铆ode mitj脿 de pagament a prove茂dors, tal com informa l’interventor en el seu informe que pot consultar-se per qualsevol ciutad脿 a trav茅s del portal de transpar猫ncia de la p脿gina web de l’Ajuntament.

L’exercici s’ha tancat amb un nivell d’endeutament d’un 13,48%, quan la previsi贸 estava en un 14,40% i l’estimaci贸 per al tancament d’este 2018 茅s arribar al 10%. En data 13 de juny de 2015, quan va comen莽ar la legislatura amb el nou equip de govern, l’endeutament era del 31,72%.

El romanent obtingut es destinar脿 principalment a inversions financerament sostenibles per al municipi. Per a a莽貌, es preveu realitzar les modificacions pressupost脿ries pertinents, i ser脿 previsiblement al llarg d’este mes d’abril quan duguem a terme estes modificacions despr茅s de concretar les inversions en serveis i instal路lacions municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.