fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Institut Rei En Jaume, fins ara un anhel, en un futur una realitat – L’opini贸 de Fernando Pascual

Institut Rei En Jaume, fins ara un anhel, en un futur una realitat – L’opini贸 de Fernando Pascual

Fernando Pascual Moscard贸 茅s Regidor de Serveis i Obres Publiques a l鈥橝juntament d鈥橝lzira.

Apostar per l鈥檈ducaci贸 sempre deu ser una prioritat, ja que 茅s la base de tota societat inculcant valors de respecte i humanisme. Des del PSOE Alzira ho tenim clar i per aix貌 hem estat des del primer moment conven莽uts en la necessitat de dotar i condicionar els nostres centres educatius amb totes aquelles millores que ajuden a dignificar els seus espais.
Des del govern progressista que formem a Alzira tingu茅rem la passada legislatura les atribucions de treballar des de la Regidoria d鈥橢ducaci贸, realitzant m煤ltiples reunions en la Conselleria per tal de fer sabedors als responsables de totes aquelles necessitats per millorar els nostres centres.

Aconseguirem que es retirara el fibrociment dels centres on encara hi havia, un material molt recurrent per a la construcci贸 fa d猫cades per貌 que comporta seriosos problemes de salut degut a la inhalaci贸 de les fibres del que est脿 compost, si s鈥檈st脿 en contacte amb l鈥檃miant de manera reiterada i amb assidu茂tat.

Per貌 sens dubte, una de les grans reivindicacions va ser la necessitat de millora de l鈥橧nstitut Rei En Jaume, unes instal路lacions inaugurades en 1963 i que des de fa anys mostren clars signes de poca practicitat, quedant la majoria de les depend猫ncies que el conformen obsoletes i amb nul路les condicions per a l鈥檈nsenyament en el segle XXI.
Este tipus d鈥檃ccions requerixen temps i paci猫ncia, per貌 tota acci贸 realitzada amb el fi d鈥檃conseguir el condicionament d鈥檜n 脿rea educativa 茅s rellevant si s鈥檃caba donat el vist i plau a la construcci贸 d鈥檜nes noves instal路lacions que tinguen tot tipus de condicions per a l鈥檈nsenyament.

Des del PSOE Alzira ens alegrem pel que suposar脿 comptar amb un nou institut. Ens felicitem pel cam铆 que vam decidir agafar la passada legislatura per tal de pressionar en Conselleria per a que, m茅s prompte que tard, l鈥檃nhelada remodelaci贸 d鈥檈ste institut poguera materialitzar-se.

脡s un institut referent, on han estudiat moltes alzirenyes i alzirenys, aix铆 com una nombrosa quantitat de joves residents en altres localitats de la comarca.
Les actual instal路lacions seran enderrocades per a donar pas a una nova estructura que compte amb tots els elements propis de les noves construccions, acabant amb l鈥檕bsolesc猫ncia d鈥檜n centre constru茂t en la d猫cada dels 60 del segle passat, i que sobradament ja ha complit amb la finalitat amb que es va crear, formar a diverses generacions en valors i criteris de futur.
Este avan莽 茅s possible gr脿cies al treball i perseveran莽a de tot un equip de govern progressista on el PSOE ha jugat un paper important per tal que el nou institut Rei En Jaume siga una realitat. Fins ara un anhel, en un futur pr貌xim un fet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.