fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Just铆cia per a Vila-real” per Pasqual Batalla

“Just铆cia per a Vila-real” per Pasqual Batalla

Durant molts anys com a Bloc i des de fa uns quants anys com a Comprom铆s per Vila-real, mai hem deixat de reclamar all貌 que pertoca a la nostra ciutat, governe qui governe.

聽No obstant aix貌, t茅 igual que es diga Zapatero o Rajoy, la nostra terra sempre ha estat considerada, lamentablement, de segona. Perqu猫 s铆, a l’hora de reivindicar, tot els partits s’han posat moltes medalletes, per貌鈥 quan ha arribat l’hora de votar all脿 on cal, els seus companys s’han oblidat de nosaltres i, com sempre, ens hem quedat amb el cul a l’aire i ja n鈥檈stem farts.

Afortunadament, les majories absolutes s’han acabat i ara comptem amb m茅s representants afins a nosaltres en diferents estaments pol铆tics. Per aix貌, 茅s el moment de tornar a la c脿rrega, com sempre hem fet, i reivindicar all貌 que el nostre territori necessita: un finan莽ament just, bones infraestructures i, com no, un respecte que mai se’ns ha tingut ni quan era el mateix PP el que enarborava la pancarta aquesta de: “Som un mili贸 m茅s”.

Un exemple el tenim tamb茅 a Vila-real, ciutat de la qual mai s’han recordat ni el Govern ni altres administracions, i on arrosseguem des de fa anys infraestructures molt necess脿ries que mai arriben. Per aix貌, aquests dies hem convidat a la nostra ciutat el senador de Comprom铆s Jordi Navarrete, a qui hem traslladat un llistat amb les 14 reivindicacions hist貌riques de Vila-real perqu猫 les porte al Senat i les fa莽a arribar als nostres representants al Congr茅s, on esperem que es tinguen en compte en els Pressupostos Generals de l’Estat.

Amb un valor de prop de 20 milions d’euros, parlem de la nova Comissaria de Policia Nacional, de la millora dels accessos a la ciutat i del desdoblament de la N-340, on dia s铆, dia tamb茅, patim accidents, en molts casos mortals. Tampoc ens oblidem de l’estaci贸 intermodal, ni del pas subterrani de l’estaci贸 de trens o de la millora del pont sobre el Millars, declarat B茅 d’Inter茅s Cultural (BIC). La nostra ciutat tamb茅 compta amb un Festival Internacional de Teatre de Carrer que necessita el suport del Govern, despr茅s de 30 anys, que tamb茅 necessita el Festival Internacional de Curtmetratges Cineculpable, a m茅s del Museu de la Ciutat, que ha de ser adequat, i ja que parlem de cultura, tamb茅 necessitem un Museu de Francesc T脿rrega. El condicionament del riu Millars, aix铆 com l’arribada del seu centre d’interpretaci贸 o l’activaci贸 del pol铆gon industrial de la CV-10 completen la llista. No, no 茅s la carta als Reis d’Orient, s贸n les propostes que s’acumulen any rere any i que mentre no es facen continuarem reivindicant all脿 on calga, davant de qui calga, siga del color que siga i moleste a qui moleste.

A m茅s, hem presentat una moci贸 per al proper Ple en la qual demanem que es tinguen en compte les inversions segons el pes poblacional, un pla de xoc d’inversions per part del Ministeri de Foment per a destinar, almenys, 1.200 milions anuals entre 2017 i 2020 en inversions al Pa铆s Valenci脿 i la creaci贸 d’una comissi贸 mixta de seguiment per a supervisar que els projectes pressupostats s贸n realitzats en el termini corresponent.

Si hi ha algun pol铆tic que tal vegada es fica roig llegint a莽貌, ja sap el que cal fer, perqu猫 no callarem. Volem just铆cia per a la nostra terra, volem just铆cia per a Vila-real. Volem fets.

Pasqual Batalla 茅s Primer tinent d’alcalde de Comprom铆s per Vila-real

Leave a Reply

Your email address will not be published.