fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La diputaci贸… de tots? – L’opini贸 de David Garc铆a

La diputaci贸… de tots? – L’opini贸 de David Garc铆a

David Garc铆a 茅s l’alcalde de l’Ajuntament de Nules.

La passada setmana va tenir lloc el ple de la Diputaci贸 de Castell贸 en el qual s’aprovava una modificaci贸 pressupost脿ria que incorporava 13.198.574,84鈧 procedents del romanent de tresoreria de l’exercici anterior que han estat destinats principalment per signar convenis singulars amb determinats ajuntaments. Hem presentat diferents projectes en l’煤ltim any a Diputaci贸 (reforma poliesportiu municipal, ampliaci贸 piscina municipal, reforma edifici cambra agr脿ria…) per comptar amb la col路laboraci贸 de l’ens provincial, el que diuen que est脿 al servei de tots els ciutadans i 135 municipis, i novament no hem rebut ni resposta. Evidentment hem pogut comprovar que una vegada m茅s com ja va oc贸rrer amb l’aprovaci贸 inicial del pressupost 2017 el municipi de Nules quedava fora.

Torne a llan莽ar la pregunta que li vaig llan莽ar al President de la Diputaci贸 en l’煤ltim cim d’alcaldes i que no em va respondre. Quins criteris objectius se segueixen per distribuir els convenis singulars? Per qu猫 es d贸na suport a tant a determinats pobles (al desembre i ara novament) i a uns altres ni llavors ni ara?

Reafirmem, pels fets, que la Diputaci贸 茅s una instituci贸 absolutament caduca i que respon a interessos purament pol铆tics. Que no ens embenen cap altra cosa, perqu猫 els fets s贸n els que s贸n. I si, gr脿cies novament al diputat pel partit judicial de Nules i regidor en l’oposici贸 Mario Garc铆a, per haver votat novament a favor d’uns pressupostos provincials que giren l’esquena al seu poble i ve茂ns. Alguns tenim clar el que 茅s anteposar els interessos de Nules als de partit. Uns altres sembla que tamb茅.

Leave a Reply

Your email address will not be published.