fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“La importància de l’esport infantil” – L’opinió de Cristian Ramírez, regidor del PP en Forcall

“La importància de l’esport infantil” – L’opinió de Cristian Ramírez, regidor del PP en Forcall

En l’actualitat, ens hem acostumat a veure als esportistes Espanyols en la punta de l’iceberg, l’última protagonista ha sigut Garbiñe Muguruza, tots ens alegrem, compartim les notícies per les xarxes socials i se’ns omple la boca parlant de l’esport espanyol. A què es deuen aquests èxits?, són casualitat?, poques vegades ens plantegem açò.

A Espanya, va haver-hi un punt d’inflexió en el món de l’esport, i est va ser Barcelona 92. Des d’aqueix moment, el nostre país va passar de ser mediocre esportivament parlant, a convertir-se en una de les majors potències del món.

Els jocs olímpics van fer que a Espanya es canviara el xip, des d’aqueix moment van créixer les inversions en l’esport, es van construir escoles d’alt rendiment i complexos esportius en pràcticament totes les províncies i tot açò va espentar a molta gent a formar-se en l’esport, a crear escoles i clubs esportius.

La meua teoria és clara, un dels pilars de l’èxit dels nostres esportistes és aquest, les bones instal·lacions esportives que hi ha a Espanya, però els fonaments, la base del projecte, són els entrenadors infantils, eixos herois sense capa que lliguen sabatilles, sonen els mocs, ensenyen un esport i formen com a persones als nostres menuts. Treballen sense descans per inculcar uns valors fonamentals en la vida, per açò, quan veiem als nostres esportistes alçar trofeus o penjar-se medalles, hem de tenir present que abans d’arribar a l’elit, abans fins i tot de convertir-se en professionals, van anar amb aquests herois sense capa que els van inculcar el més gran de l’esport, els seus valors.

Cristian Ramirez

Cristian Ramírez és Regidor a Forcall pel Partit Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.