fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“La ironia de Tania Baños ens eixirà cara” – L’opinió d’Óscar Clavell

“La ironia de Tania Baños ens eixirà cara” – L’opinió d’Óscar Clavell

Tania Baños, alcaldessa de la Vall d’Uixó, del PSOE, està donant mostres evidents de la seua incapacitat, la seua irresponsabilitat i la seua ignorància.

Dimarts passat, la primera edil socialista assegurava la fallida de l’ajuntament de la ciutat i obria la porta a un possible rescat. Un dia després, en to jocós, com si açò fóra un joc de Monopoly i com si li divertira aquesta situació, Tania Baños assegurava en el ple municipal que ho va dir en to irònic.
Irònic és que Tania Baños, llicenciada en Econòmiques, utilitze l’ajuntament com si anaren les pràctiques de la carrera. Irònic és que use les dades econòmiques de l’ajuntament al seu antull per a tapar la seua nefasta gestió i la seua incapacitat per a fer front a les necessitats de la ciutadania. Irònic és que antepose la seua carrera política al futur de la Vall.

Però el més irònic és que una setmana abans, el seu regidor d’Hisenda (també socialista) treia pit d’unes dades econòmiques positives i augurava un futur còmode a les arques públiques.

Llavors, què ha passat perquè Tania Baños embena uns nombres totalment contraris als quals va anunciar el seu número dos? Què amaga Tania Baños amb la seua irònica fallida? Una més que probable pujada d’impostos. La seua ironia ens eixirà cara als vallers i valleres.

Aquesta història ja ens sona. En l’última etapa soci-comunista en la Vall, es va aprovar la major pujada de la contribució i es va duplicar la despesa en personal. D’aquells fangs, aquests llots. I Tania Baños segueix rigorosament el mateix full de ruta de l’anterior alcalde socialista.

De moment l’alcaldessa solament s’ha dedicat a rescatar als seus companys de candidatura. En l’empresa pública municipal, en les borses de treball de l’ajuntament, en la direcció territorial, en un taller d’ocupació o en l’Hospital Provincial, per posar alguns exemples.

Tania Baños hauria de deixar-se d’ironies i posar-se a treballar perquè les necessitats de la gent són més urgents que el seu interès personal per a assegurar-se un futur polític còmode lluny de la Vall.

oscar-clavell-copia

Leave a Reply

Your email address will not be published.