fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“La meua fam铆lia em va recolzar des del principi en la decisi贸 de ser madrina”- Entrevistem a Marta Agramunt, madrina de la gaiata 8 “Portal de l’Om”

“La meua fam铆lia em va recolzar des del principi en la decisi贸 de ser madrina”- Entrevistem a Marta Agramunt, madrina de la gaiata 8 “Portal de l’Om”

Marta Agramunt Font estudia 2n de Batxillerat en el IES Matilde Salvador i amb 18 anys 茅s madrina de la Gaiata 8 “Portal de l鈥橭m”

Des de quan portes a la gaiata? I en altres?

Porte en el m贸n de les gaiates des del 2007 quan vaig comen莽ar com a dama d’honor infantil, el 2008 vaig ser madrina infantil i al 2009 dama de la ciutat infantil. Des del principi del 2007 fins al 15 vaig estar a la gaiata 14, despr茅s al 2016 vaig ser dama d’honor a la gaiata 15 i este any madrina a la 8.

Com vas decidir ser madrina de la teua gaiata? (Qui t’ho va suggerir, si t’ho vas pensar, com et senties en pensar-ho?

No era una cosa que m’havia plantejat per貌 em van trucar per tel猫fon i em preguntaren si volia ser la madrina de la gaiata 8, m’ho vaig pensar uns dies perqu猫 no ho tenia clar per貌 al final vaig acceptar i ara m’alegre molt d’haver-ho fet.

D’on ve la teua passi贸 per les festes de Castell贸?

Sempre m’han agradat les festes i quan la meua cosina va ser madrina infantil en la gaiata 14 al 2007 la meua fam铆lia i jo vam entrar a formar part d’aquest m贸n.

Est脿s nerviosa per la teua presentaci贸?

La veritat 茅s que s铆, molt铆ssim perqu猫 vull que tot vaja b茅, i sempre m’ha ficat nerviosa estar en un lloc on hi ha p煤blic i ser el centre d’atenci贸.

Que 茅s el que m茅s i menys t’agrada del m贸n de la festa?

De les festes de la Magdalena m’agrada tot, unes coses menys i altres m茅s per貌 m’encantaria que duraren una mica m茅s de temps, se’m fan molt curtes.

Consideres que ser madrina 茅s una responsabilitat dif铆cil? De vegades se’t fa costa amunt?

No considere ser madrina com una cosa dif铆cil o pesada. De vegades s铆 que 茅s veritat que no puc anar a certs actes perqu猫 he d’estudiar, per貌 si poguera, aniria a tot.

Com et recolzen la teua fam铆lia i el president en la teua tasca?

La meua fam铆lia em va recolzar des del principi en la decisi贸 de ser madrina, ja que, tots estem lligats des de fa molts anys al m贸n de la festa. El meu president sempre que pot m’acompanya als actes i des del principi ha sigut molt agradable en mi.

Com vius la teua relaci贸 amb les teues dames? I amb la resta de madrines?

Amb les meues dames tinc una bona relaci贸, estic encantada, no hauria pogut tindre millors companyes per a aquest any tan especial.
Les madrines d’aquest any s贸n molt simp脿tiques d’en莽脿 que tot va comen莽ar hem quedat per a anar per all脿, hem fet sopars i intentem portar-nos b茅 entre totes i disfrutar l’any al m脿xim.

Que penses del que passar脿 despr茅s del Magdalena V铆tol? Far脿s un pas endavant?

Aquest any acaba de comen莽ar i encara no ha passat la Magdalena. Eixa pregunta no tinc pensat plantejar-me-la fins que acabe l’any. Primer he de gaudir del present i despr茅s pensar en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.