fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La mobilitat a Castell贸 – L’opini贸 de Domingo Lorenzo, diputat de Ciudadanos a Castell贸

La mobilitat a Castell贸 – L’opini贸 de Domingo Lorenzo, diputat de Ciudadanos a Castell贸

El diputat fa una cr铆tica de la situaci贸 de les comunicacions a la prov铆ncia.

Setmanes de retards en el servei de rodalies entre Val猫ncia i Castell贸 est脿 fent perdre la paci猫ncia als milers de castellonencs que veuen com despla莽ar-se des de Castell贸 en transport p煤blic cap a l’exterior es converteix en una vertadera odissea. Queda clar doncs que no podem seguir en aquesta situaci贸, la connectivitat cap a Val猫ncia i cap als pobles de l’interior 茅s nefasta i necessitem un Govern que engegue les solucions de manera ferma i immediata.
Recentment, he sol路licitat una reuni贸 amb el Secretari d’Infraestructures per a traslladar el descontent i la desesperaci贸 d’estudiants i treballadors que no solament pateixen hores interminables d’espera, sin贸 tamb茅 una desinformaci贸 continuada. Els ve茂ns necessiten con猫ixer el calendari amb el qual treballa Foment per a culminar les obres del Tercer Carril, aix铆 com saber com 茅s l’estrat猫gia per a dinamitzar els accessos a la zona nord de la prov铆ncia.

Ciudadanos聽ha arribat a la pol铆tica per a sumar i aconseguir solucions. La situaci贸 de ingobernabilitat afecta en part tamb茅 al Ministeri de Foment el qual hauria de reprendre la plena activitat com m茅s prompte millor per a poder resoldre els nombrosos problemes que comporta aquesta cartera. Els usuaris del transport p煤blic no volen ni mereixen m茅s silenci, sin贸 solucions palpables i realistes que el nostre partit defensa en el seu programa i que treballar脿 per a aconseguir que Castell贸 deixe de patir l’ignor脿ncia聽del conjunt d’institucions que no permeten avan莽ar en les grans infraestructures que necessita la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.