fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“La nostra mar necessita una major atenci贸 que done una soluci贸 definitiva a la regressi贸 de la costa” – Entrevista a Adri谩n Sorribes, candidat a l’alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE

“La nostra mar necessita una major atenci贸 que done una soluci贸 definitiva a la regressi贸 de la costa” – Entrevista a Adri谩n Sorribes, candidat a l’alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE

Adri谩n Sorribes ha sigut 1r tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Nules durant la passada legislatura. Ara es presenta com a candidat a l’alcaldia de la localitat.

Diari Millars: Com valora la seua gesti贸 durant la passada legislatura?
Adri谩n Sorribes: Crec que son els ve茂ns i ve茂nes de Nules els que han de valorar la nostra gesti贸. Han sigut 4 anys de treball i esfor莽 que nosaltres hem volcat en les persones, eixint al carrer, escoltant els seus problemes i aportant solucions sempre que ha sigut possible. Hem demostrat una gesti贸 eficient i amb resultats tan evidents com la reducci贸 del deute, la millora de les instalacions esportives i educatives, l’obtenci贸 de la bandera blava per a la platja de les Marines, el condicionament dels pol铆gons industrials o l’obtenci贸 de Fons Feder per a millorar els vials de Mascarell. S贸n realitats que han millorat la qualitat de vida dels nostres ve茂nes i han retornat la dignitat a l’Ajuntament de Nules.

DM: Quin 茅s el principal problema de la ciutat? Com es pot solucionar?
AS: Totes les ciutats tenen els seus problemes i precisament els gestors p煤blics hem de ser capa莽os d’aportar solucions. En estos 4 anys he escoltat a la gent i m’ha traslladat tot tipus de peticions que ens han perm茅s preparar un programa de govern real i 煤til per a la ciutadania. Per exemple, el fet de tindre carrers amb voreres estretes, o tindre zones amb poca il.luminaci贸 pot semblar una q眉esti贸 menor, per貌 per a nosaltres 茅s un tema de primer nivell. Per aix貌, en els pr贸xims 4 anys posarem en marxa un Pla d’Urbanisme verd i inclusiu, que incorporar脿 mesures per a incloure la perspectiva de g猫nere en la planificaci贸 urban铆stica i apostar脿 per accions encaminades a fer les voreres m茅s amples o augmentar els punts de llum.
Per un altre costat, tenim damunt la taula reptes importants, en els quals continuarem treballant com 茅s la regeneraci贸 del litoral, les casetes de primera l铆nia de platja o la redacci贸 del nou Pla General d’Ordenaci贸 Urbana.

DM: Quina 茅s la seua proposta per a fomentar l’ocupaci贸?
AS:聽En aquesta legislatura l’atur s’ha reduit del 15 al 10%, no obstant no ens conformem i hem de continuar treballant perqu猫 tots puguen accedir al mercat laboral. I anem a fer-ho impulsant un Pla Local d’Ocupaci贸, que prestar谩 especial atenci贸 a la citricultura desplegant una l铆nia d’ajudes destinades a l’atur agrari, que permetran aliviar la situaci贸 del sector durant certs mesos de l’any. A m茅s, anem a continuar apostant pel desenvolupament de l’Agencia Local de Colocaci贸 i donarem suport als emprenedors.

DM: Hi ha alguna zona que necessite una major atenci贸 o inversi贸?
AS:聽Per a nosaltres qualsevol xicoteta inversi贸 que ajuda a millorar el dia a dia de la gent 茅s important, per貌 si parlem de grans inversions hem de fixar la mirada en la platja. Els socialistes anem a continuar reivindicant davant totes les administracions aquells projectes que siguen necessaris per a Nules. 脡s evident que la nostra mar necessita una major atenci贸 que done una soluci贸 definitiva a la regressi贸 de la costa, i pensem que amb un govern socialista a Espanya i a la Generalitat ho tenim tot de cara perqu猫 aquest projecte siga per fi una realitat.

DM: Quina 茅s la seua proposta principal?
AS:聽La principal proposta que puc oferir els nulers 茅s garantir una gesti贸 municipal eficient basada en el contacte permanent amb la ciutadania. Tenim 4 anys per davant per dur a terme les mesures del nostre programa de govern i els puc dir tamb茅 que estem en condicions de complir-les perqu猫 totes elles s贸n propostes realistes. Si he de destacar alguna, pot ser seria la creaci贸 de la Regidoria d’Igualtat, ja que considerem 茅s una q眉esti贸 urgent avan莽ar cap a una societat m茅s justa, igualit脿ria i tolerant.

DM: Un cop passades les eleccions, en cas de no obtenir majoria absoluta, pactar脿?
AS:聽Entendr脿 que nosaltres aspirem a aconseguir l’alcaldia i a ser la for莽a m茅s votada perqu猫 creiem que som la millor opci贸 per a Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.