fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“La política seriosa” – L’opinió de Sandra Julià

“La política seriosa” – L’opinió de Sandra Julià

Després de l’últim canvi de presidència esdevingut als EUA, cobra més importància que mai la unitat d’Europa i els valors liberals, la igualtat per als nostres ciutadans, els drets humans i la democràcia.

Necessitem defensar la nostra unitat com a país i com a Unió Europea, deixant les nostres diferències a un costat i prioritzant els nostres valors compartits en un moment de canvi polític.

En Ciutadans hem consolidat el centre en el nostre país, perquè els espanyols premien la capacitat d’acord i estabilitat per damunt de la divisió i l’enfrontament. És el moment que la política solucione els problemes de tots. I com tal hem posat damunt de la taula 150 exigències que tenen com a objectiu recuperar la classe mitjana treballadora i modernitzar Espanya.

Així doncs, amb la sessió d’obertura de les Corts, la setmana pròxima, el Govern ja no té excuses i ha de començar a treballar per a complir amb el full de ruta marcat pel nostre partit. Un partit que creu en la política seriosa, sense pancartes ni titulars, amb reformes reals i que treballa diàriament en benefici de tots els ciutadans. Tenim equip i estem preparats per a negociar, com ho hem anat fent des del 21 de desembre, sense mirar el qui i sempre mirant el què es proposa i com es proposa.

Ens enorgulleix que la primera Llei que Ciutadans defense en el Congrés siga la dels autònoms. Els treballadors per compte propi no poden ni deuen esperar més, les seues condicions són injustes i han de millorar-se com més prompte millor per a ajudar a reactivar l’economia al mateix temps que dignificar el seu treball. Esperem comptar amb el suport de tots els grups en un assumpte prioritari, igual que esperem poder comptar amb el PSOE en les 100 iniciatives que també va compartir en el seu moment amb C’s. Perquè Espanya necessita engegar-se.

sandra-julia2

Leave a Reply

Your email address will not be published.