fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“La por es lliure, nosaltres no” L’opini贸 de Llanos Mass贸

“La por es lliure, nosaltres no” L’opini贸 de Llanos Mass贸

Fa ja quasi 11 anys, Espanya va viure unes eleccions fora de tota normalitat, unes eleccions que van elevar el poder contra tot pron貌stic a un partit socialista encap莽alat per Jos茅 Luis Rodr铆guez Zapatero. Que els vaig a explicar d’aquelles dues legislatures que vivim entre el 2004 i el 2011?

Am茅n de la situaci贸 econ貌mica que tots hem patit en major o menor mesura i que encara en dia seguim patint; aqueixes dues legislatures van ser sense cap dubte unisques de les m茅s nefastes de la nostra democr脿cia.

Es va portar acabe un proc茅s d’enginyeria social mai vist a Espanya.

Es va aprovar una llei de l’avortament en la qual es convertia l’assassinat de beb猫s en un dret.

Es va aprovar una llei de matrimoni homosexual en la qual s’equiparava les parelles del mateix sexe amb el matrimoni natural.

Es va aprovar una llei de mem貌ria hist貌rica que est脿 aconseguint enfrontar de nou als espanyols, ja no aquells espanyols que van viure aquells anys ni tan sols als seus fills, s’est脿 enfrontant als n茅ts.

Es va aprovar una llei de viol猫ncia de g猫nere que converteix a l’home en un potencial delinq眉ent i al que la llei se li aplica de forma diferent.

El president del govern es va permetre el luxe de dir que aprovaria tot el que isquera del parlament de Catalunya.
Van passar aqueixos vuit anys que se’ns van fer, a mi almenys, llarguisims. Van arribar unes noves eleccions, i els espanyols escoltem amb esperan莽a el que ens prometia el Partit Popular amb Mariano Rajoy al capdavant. Escoltem com ens van dir que derogarien aqueixa llei de l’avortament, modificaria la llei del matrimoni homosexual, veur铆em disminuir la pressi贸 fiscal i etc, etc.

Davant aquelles promeses, milions d’espanyols atorguem, jo entre ells, el poder a aqueix partit popular. Aix铆, Mariano Rajoy va obtenir una majoria absoluta aclaparadora.

I que ha fet aqueix partit popular amb la nostra confian莽a? Amb la confian莽a de milions d’espanyols? . Encara que s茅 que tots vost猫s ja ho saben, anem a recordar-ho.

El Partit Popular ha mantingut l’anomenada lleiAido sobre l’avortament, amb la qual es produeixen 100.000 avortaments a l’any a Espanya.

El Partit Popular ha mantingut intacta la llei de viol猫ncia de genere.

El Partit Popular ha mantingut intacta la llei de mem貌ria hist貌rica.

El Partit Popular ha perm猫s que es viole la llei reiteradament a Catalunya.

El Partit Popular ha renunciat a recon猫ixer que l’arrels i la cultura d’Europa i en particular d’Espanya procedeixen del cristianisme.

El Partit Popular no ha garantit la llibertat dels pares per a triar l’educaci贸 dels seus fills.

En resum, El Partit Popular ha renunciat a donar la batalla de les idees.

I no, no m’oblide, l’economia, el mantra que estan repetint fins a la sacietat en aquesta campanya electoral. Ens repeteixen una vegada i una altra que l’economia est脿 millorant, I no ho vaig a negar pot ser que hi haja algun xicotet repunt, per貌 no ens enganyem en 2011 quan el Partit Popular arribe al poder el nostre deute era el 69,2% del PIB ( 650000 m鈧) , avui el deute 茅s ja quasi del 100% del PIB ( m茅s de 1000000m鈧) . I l’Autoritat Fiscal preveu que la guardiola de les pensions es quede sense fons en 2018. I Qu猫 dir d’aquelles classes mitjanes espletades聽a for莽a d’impostos?

Per貌 tot a莽貌 ja ho sabem tots, ara ens enfrontem per segona vegada en sis mesos a unes eleccions generals amb un panorama desolador. I ara ja no 茅s moment de lamentacions, 茅s el moment d’actuar, 茅s el moment de ser valents i els espanyols sempre hem sigut valents, la nostra hist貌ria est脿 plena d’herois.

En VOX tenim un programa i un projecte il路lusionant.

En Vox ens preocupa que totes aquestes propostes es queden sense dir en el congr茅s dels diputats. Per a莽貌 volem ser la veu dels quals creuen en la unitat d’Espanya, en una naci贸 de ciutadans lliures i iguals, I per tant volem ser la veu que diga que l’estat de les autonomies 茅s insostenible i font de discriminaci贸 entre espanyols .

Volem ser la veu de les persones silenciades i abandonades: la veu dels aturats, els pensionistes, Els desnonats, els dependents, els no nascuts, les v铆ctimes del terrorisme, en resum la veu dels m茅s febles que han sigut abandonats i tra茂ts per diferents governs.

Volem ser la veu que recorde que els aut貌noms, els comer莽os i les empreses familiars necessiten m茅s suport i facilitats que les grans multinacionals, doncs s贸n els que creen ocupaci贸.

Volem ser la veu que treballe per a eliminar els privilegis, els aforamientos, la subvencions a partits pol铆tics sindicats i patronals, i tanta despesa pol铆tica superflu que suportem els espanyols.

Volem ser la veu que defense l’arrels cristianes d’Espanya, la nostra cultura i tradicions.

Ni la tebiesa del Partit Popular, ni la indefinici贸 de ciutadans, ni el populisme radical d’esquerres dir脿 gens de tot a莽貌.

Diuen que la por 茅s lliure, per貌 ser valenta o covarda 茅s q眉esti贸 d’actitud.

Una de les caracter铆stiques de l’茅sser hum脿 茅s la llibertat i cada vegada som menys lliures encara que ens facen pensar el contrari. Cada vegada m茅s, i sense amb prou faenes adonar-nos, estem sent abducidos pel pensament 煤nic, a poc a poc van canviant els nostres valors fins que de sobte si ens parem a pensar diem: Per貌 com pot ser a莽貌 aix铆?, Com podem veure ja quasi normal que s’assassinen a 100000 xiquets a l’any a Espanya?, Qu猫 els pares no puguen triar l’educaci贸 dels seus fills?, Qu猫 els valors i principis que sustentaven la nostra societat ja no existeixen?.
脡s trist per貌 茅s aix铆, estem arribant a ser tan egoistes, que en el fons pensem: “mentre no em toquen el meu…”. I amb ” el meu ” em referisc al material, la resta ens 茅s igual.

I quan alguns decideixen embolicar-se la manta al capdavant i fer un pas al capdavant per a intentar revertir la tend猫ncia, i reprendre de nou aqueixos valors i principis que segur comparteixen milions d’espanyols, qu猫 succeeix?, que la gent t茅 por, han aconseguit el seu objectiu, han aconseguit tenir-nosabducidos i hipnotitzats amb l’economia. I el que 茅s m茅s greu, aquells que porten anys demanant que persones amb valors i principis s’involucren en pol铆tica, quan a莽貌 succeeix, que fan?, Els ignoren i fins i tot desconfien d’ells arribant a intentar fer-los desistir de l’intent.

No els culpe, la por 茅s lliure, per貌 el ser valent o covard 茅s una actitud i alguns tenen l’obligaci贸 de ser valentes.

Llanos Mass贸

Llanos Mass贸 茅s cap de llista al congr茅s per VOX Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.