fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alternativa dels indecents – L’opini贸 de David Garc铆a

L’alternativa dels indecents – L’opini贸 de David Garc铆a

David Garc铆a 茅s l鈥檃lcalde de l鈥橝juntament de Nules.

En els 煤ltims dies, i despr茅s de con茅ixer les declaracions d’empresaris dins del judici per la trama corrupta G眉rtel, els valencians i per extensi贸 tots els espanyols que creiem en l’honradesa ens hem sentit avergonyits despr茅s de confirmar el que ja era un secret a veus: el PP ha saquejat les administracions p煤bliques valencianes al llarg dels seus 20 anys d’hegemonia pol铆tica i de majories absolutes.

El PP, lluny d’admetre la realitat, demanar disculpes al conjunt de ciutadans i col路laborar amb la just铆cia des del minut un i fins i tot dissoldre’s per haver sigut un ens mafi贸s, va apostar per negar-ho quasi tot, destruir discos durs i fer veure que la G眉rtel era alguna cosa creada per a danyar al PP en l’脿mbit electoral. Ells, que anaven defensant que cada nou cas de corrupci贸 es tractava d’un cas a茂llat-un darrere d’un altre, sens dubte-, han tacat el nom de la Comunitat Valenciana i han aconseguit que es denigre la figura del pol铆tic servidor p煤blic.

La passada setmana en la seua declaraci贸 en l’Audi猫ncia Nacional 脕lvaro P茅rez (El Bigotes) va assenyalar directament a l’ex-President Francisco Camps com la persona que donava instruccions directes per al finan莽ament il路legal del PP, sempre en companyia d’altres exdirigents de pes com Juan Cotino, Ricardo Costa o Vicente Rambla. I tot indica la veracitat de les declaracions, doncs esta mateixa setmana ja han sigut tres membres del grup Corretja i nou empresaris que han reconegut que van participar en la mec脿nica per a finan莽ar irregularment al P脿g. Almenys ho van fer per a les eleccions municipals i auton貌miques de 2007 i les eleccions generals de 2008.

El ”cas a茂llat” del finan莽ament irregular del PP, els sobresous de dirigents, la detenci贸 de l’Alfonso Rus, els regidors de Rita Barber谩 imputats per blanqueig… demostra que la corrupci贸 en el PP estava generalitzada i que era necessari un canvi de govern que al莽ara catifes i retornara la dignitat a les institucions p煤bliques.

I mentre a莽貌 seguix, en una esp猫cie de realitat paral路lela, els dirigents del PP en les Corts Valencianes i en la majoria d’ajuntaments valencians on s贸n oposici贸, pretenen donar lli莽ons als altres i treballen en els seus congressos per a presentar una alternativa de govern en les institucions. Sens dubte, els representants del PP a la Comunitat Valenciana no poden donar lli莽ons de res absolutament a la resta i no estan legitimats per a presentar una alternativa de govern a qualsevol nivell mentre no retornen fins a l’煤ltim c猫ntim robat, expulsen a tots els responsables o c貌mplices de la corrupci贸 i col路laboren activament amb la just铆cia per a esclarir els fets. Avui, i pels fets els hem conegut, representen l’alternativa de la indec猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.