fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les est脿tues de sal en el PP de Nules – L’opini贸 de Adri谩n Sorribes

Les est脿tues de sal en el PP de Nules – L’opini贸 de Adri谩n Sorribes

Adri谩n Sorribes Herr谩iz 茅s el primer tinent d鈥檃lcalde de l鈥橝juntament de Nules i secretari comarcal PSPV Plana Baixa.

En el Partit Popular de Nules, alg煤 els amena莽a recordant que la dona de Lot va ser convertida en est脿tua de sal per girar la vista arrere. Una mica d’a莽貌 ha de ser, posat que no s贸n capa莽os de revisar la seua gesti贸. Alg煤 els deu recordar aquell relat B铆blic, en el qual qui incompleix la voluntat del Senyor acaba com a est脿tua de sal.

Per貌 quan un t茅 responsabilitats en el govern municipal ha de girar la vista arrere, no amb 脿nim de venjan莽a sin贸 per a comprendre com s’ha arribat fins ac铆.

El temor a revisar els actes del PP en el passat i, a vegades, la falta d’implicaci贸 amb la seua tasca d’oposici贸, donen com a resultat moments dif铆cils de creure.

A voltes amb les obres d’ampliaci贸 del Cementeri, aix铆 com de la construcci贸 del Tanatori Municipal (que m茅s tard es trauria a concessi贸 p煤blica), l’equip de govern va demanar informes a Conselleria de Cultura i despr茅s va preparar una proposta de “Convalidaci贸 d’actes”. Esta convalidaci贸 suposa que tots els expedients d’obra on faltava este informe, s’uneixen en un 煤nic acte administratiu i s’aproven sobre la base de l’informe 煤ltim. Amb esta acci贸 resolien part de les defici猫ncies en les obres del cementeri des de 1990.

Que podrien votar els representants del PP? Ells que van ser govern durant els anys que es van tramitar incorrectament els expedients. Votar a favor de resoldre esta situaci贸 que ells havien creat? No, van votar abstenci贸. Per diversos motius: la total desconfian莽a en aquells que intentem solucionar les coses; perqu猫 votar a favor 茅s admetre que no es van tramitar b茅 els expedients (i mirar arrere els convertiria en est脿tues de sal) i perqu猫 senzillament no s’havien preparat el seu treball en les comissions.

Cal dir que no han d’anar a l’Ajuntament a consultar la documentaci贸. Que si poden veure Netflix a casa, es poden veure les convocat貌ries. Per貌 no, ni per a solucionar problemes que van deixar s贸n capa莽os de posar inter茅s. Potser la visi贸 del que van deixar els deixa sense respostes, potser ja s贸n est脿tues de sal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.