fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“L’oposició de Macián” – L’opinió de Ignasi García

“L’oposició de Macián” – L’opinió de Ignasi García

D’ençà que fa poc més d’un any i mig la ciutadania de Castelló va decidir que el Partit Popular havia de passar de 14 regidors a 8, els de la gavina estan en campanya perpetua.

Qualsevol podia pensar que després de 24 anys de govern tindrien sentit d’estat o responsabilitat, però eixe no és el cas perquè l’únic que els motiva és recuperar el poder que senten com a propi, per així continuar amb les seues malifetes. Un exemple clar és la diputació, institució on estan sobrerepresentats i aprofiten per a vulnerar la independència dels municipis i fer el seu clientelisme, però d’aquest tema parlarem altre dia.

De l’estratègia per aconseguir el poder que els vull parlar és directament de la calumnia, o la mentida o difondre informacions falses, agafen l’expressió que més els agrade però això és el que fan i aquesta setmana ho ha tornat a fer el portaveu adjunt popular,Junajo Perez Macian. Ha sigut al voltat de que l’Ajuntament deixarà de pagar el sou d’un sacerdot.

El tema és senzill, l’administració pública no pot tindre un lloc de treball que tinga com a objectiu difondre una determinada creença religiosa, més quan la selecció de personal no atén als principis constitucionals de mèrit i capacitat si no a una selecció entre bisbat i el regidor de torn. Bo, doncs el senyor Pérez Macián ha afirmat sense cap escrúpol que eliminàvem el lloc de treball que s’encarregava de viure en la casa prioral i vigilar la propietat municipal de la basílica de Lledó.

Macián sap que això és fals, sap que hi ha un zelador per Lledó, com hi ha en altres ermites. De fet en el mandat passat l’anterior zelador es va jubilar i es va fer un procés de selecció. Macián governava, sap que les funcions són diferents, però confon amb un únic objectiu, enfrontar a un sector de la societat castellonenca amb el consistori, fent-li creure a aquestes persones que som els seus enemics, res més lluny de la realitat. A sobre, va aprofitar la nota de premsa plena d’informació falsa per recordar altre episodi on van mentir a l’opinió pública de forma descarada, amargant i cabrejant la ciutadania en unes dates tan assenyalades com són el Nadal, afirmant que el bipartit no volíem ficar el betlem, cosa que senzillament és falsa, i la prova és que el vam ficar un any i l’hem tornat a ficar aquest.

L’estratègia de Macian és molt deplorable, ell fica una mentida en la nostra boca, i amb això ja ha cabrejat la ciutadania, i en actuar amb normalitat intenten ficar-se el mèrit. Aquestes estratègies poden donar vots que al final és l’únic que els interessa per aconseguir el govern, però les calumnies van deixant ferides en la societat castellonenca que seran difícils de tancar. Continuar dividint la societat amb aquesta forma de fer oposició és senzillament inacceptable, per això els demane a vostés que facen l’esforç de no creure el primer que els diguem els polítics i ho comproven, a nosaltres no ens fa por, altres sí que saben que si vostés són crítics, ells tenen les de perdre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.