fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

No tot val en pol铆tica – L’opini贸 d’Antonio Romero

No tot val en pol铆tica – L’opini贸 d’Antonio Romero

Antonio Romero Felip 茅s regidor de pol铆tiques d’igualtat a l’Ajuntament de Nules

Arran de les declaracions p煤bliques, del Partit Popular de Nules, respecte a acusacions masclistes i al menyspreu de la Regidoria d鈥橧gualtat del municipi de Nules, ens veiem amb l鈥檕bligaci贸 moral de respondre als atacs, perqu猫 aquests traspassen el llindar de l鈥檃bsurd personalisme.

La regidoria d鈥檌gualtat 茅s una de les possibilitats democr脿tiques que des dels municipis s鈥檃ctiven per a construir just铆cia social. Aquesta 茅s una mesura pol铆tica, s铆 pol铆tica. I la pol铆tica engendra els mecanismes legislatius oportuns, o no, per sostenir una societat m茅s o menys justa. De manera, que no 茅s possible parlar d鈥檌gualtat sense parlar de pol铆tica. 脡s contradictori que el partit que m茅s ha utilitzat les institucions p煤bliques en benefici propi, acuse la regidoria d鈥檌gualtat de tindre una finalitat lucrativa. M茅s encara tenint en compte la rellev脿ncia, activitat, divulgaci贸 i visibilitat, que est脿 tenint i t茅, els darrers anys. Aquestes acusacions impliquen dues coses: 1) 鈥渃ree el ladr贸n que todos son de su condici贸n鈥, i 2) no es prenen de manera seriosa ni responsable la funcionalitat que t茅 dita regidoria. I per qu猫? Perqu猫 no tenen cap comprom铆s ni desig de canviar les estructures patriarcals de la societat, 茅s a dir, no tenen gens d鈥檌nter猫s en la igualtat ni en la just铆cia (no 茅s cap novetat). I no passa res (no conste a莽貌 com a atac, i s铆 com un aclariment), cada grup pol铆tic defensa la seua ideologia, el que considera que beneficia els seus interessos, i la diversitat i la toler脿ncia no formen part del seu ideari. La gravetat de l鈥檃ssumpte radica en manipular unes declaracions t猫cniques, relacionades en compet猫ncies laborals i qualificacions curriculars, titllant-les de masclisme. I a莽貌, amigues i amics, 茅s oportunisme pol铆tic, hipocresia institucional.

L鈥檕portunisme pol铆tic en el context d鈥檌gualtat, en els temps que corren, 茅s quelcom brut, banal i mesqu铆.

Som el qu猫 fem, aquests i aquestes que acusen de masclisme i ataquen la funci贸 de la Regidoria d鈥檌gualtat s贸n els mateixos i les mateixes que omplin les xarxes socials i la premsa d鈥檃tacs masclistes, actius i passius. I ho fan impunement, sense pudor, la igualtat no va amb ells i elles a menys que siga motiu d鈥檃tac pol铆tic, pot ser fruit del nerviosisme generalitzat dels Populars eixint de la caverna mis貌gina estampits per la corrupci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.