fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nova legislatura – L’opini贸 de Jordi T脿rrega

Nova legislatura – L’opini贸 de Jordi T脿rrega

Jordi T脿rrega i Sang眉esa 茅s portaveu de la comissi贸 sectorial socioeducativa de Comprom铆s per Castell贸.

Ja han passat les eleccions municipals, ja ha passat tamb茅 el posterior proc茅s de negociaci贸 d’un nou acord de govern. Ja tenim acord, el del 2019 s’anomenar脿 芦Acord de Fadrell禄, ja tenim reelegida Amparo com alcaldessa, i es va configurant el govern. Ens alegrem pel fet que la nostra ciutat comptar脿 amb un Govern de Progr茅s que continuar脿 amb les pol铆tiques de canvi quatre anys m茅s.

Pel que fa a Comprom铆s, confi脿vem en un millor resultat electoral, per貌 el resultat conjunt de les forces ha fet possible el nou Acord. Els nostres regidors, tres, un menys que a l’anterior legislatura, tindran feina, molta, perqu猫 seran responsables d’importants 脿rees a l’Ajuntament i, probablement, tamb茅 a la Diputaci贸, at猫s que Ignasi ser脿 un dels diputats provincials de Comprom铆s pel partit judicial de Castell贸. A hores d’ara encara no sabem si els nostres diputats provincials tindran responsabilitats de govern ni quines seran aquestes.

Un record afectu贸s i entranyable per a les persones que per diferents motius ja no seran regidores, Ali i Enric. For莽a per als que repeteixen, Ver貌nica (al front de cultura i mem貌ria hist貌rica) i Ignasi (compet猫ncies sobre gesti贸 de residus i Reciplasa). I els millors desitjos per a Francesc que acaba d’incorporar-se a l’equip municipal de Comprom铆s per Castell贸 i que ser脿 el responsable municipal d’Educaci贸, entre altres coses (com normalitzaci贸 ling眉铆stica i participaci贸 ciutadana). Tot i que, pel que sabem, encara no 茅s definitiu i no tot est脿 tancat.

Com no podria ser d’altra manera, la nostra comissi贸 sectorial ja s’ha posat a la feina. Enric t茅 molt que explicar-li a Francesc, s贸n molts els projectes que estan en marxa i que continuaran i, sens dubte, s’encetaran de nous. Enric ja no 茅s regidor, per貌 la seua tasca tindr脿 continu茂tat, a m茅s a m茅s ell segueix sent membre d’aquesta comissi贸, que com he dit ja treballa, en equip, colze amb colze, amb Francesc. La nostra empeny per fer realitat la Ciutat Educadora continua endavant, pas lent per貌 pas ferm, fem cam铆!

Per貌 s铆 hi ha una cosa de la qual ens sentim orgulloses, totes i cadascuna de les persones que estem implicades en aquesta comissi贸 sectorial (i en som un bon grapat) 茅s de com es configura el nou govern, els seus cinc grans apartats o 脿rees: la ciutat de les persones (benestar i igualtat), la ciutat sostenible (medi ambient i mobilitat), la ciutat de la prosperitat (col路locaci贸, infraestructures i urbanisme), la ciutat dels drets (participaci贸 ciutadana i cooperaci贸) i LA CIUTAT EDUCADORA (educaci贸, cultura, esports i festes). Perqu猫 si b茅 茅s cert que aix铆 s’organitza el programa electoral del soci majoritari de govern, el PSPV-PSOE, no 茅s menys cert que LA CIUTAT EDUCADORA 茅s la nostra d猫ria particular, pel la qual portem anys lluitant, i per la qual ens hem deixat la pell, sobretot els 煤ltims quatre anys, i m茅s que ning煤 el nostre company Enric.

Llarga vida i 猫xits per al nou acord de govern, 芦Acord de Fadrell禄, digne successor de l’anterior 芦Acord del Grau禄. Fidelitat a l’acord i agra茂ment i fidelitat als socis del govern, PSPV-PSOE i Unides Podem-Castell贸 en Moviment-Esquerra Unida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.