fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Primer any de legislatura a Nules” per David Garc铆a

“Primer any de legislatura a Nules” per David Garc铆a

El pr貌xim 13 de Juny es complir脿 un any de legislatura a聽l’Ajuntament de Nules.

Un any d’intens treball perqu猫 s贸n molts els projectes engegats, i moltes les sorpreses oposades. I 茅s moment de fer un xicotet balan莽. Tot ciutad脿 que vol parlar amb l’Alcalde o regidors, pot fer-ho, doncs els despatxos estan oberts i s’atenen les diferents queixes i preocupacions, a m茅s de聽que es realitzen assemblees ve茂nals de forma peri貌dica per les diferents zones del municipi per a con猫ixer els problemes del dia a dia i anar corregint-los pas a pas, sobre la base de disponibilitat pressupost脿ria. S’estan realitzant diferents activitats que tenen com a objectiu la dinamitzaci贸 del municipi i que no h脿gem de cercar l’oci f贸ra (Cap de Setmana al Mercat, Food and Stret Art, Trendy Family, explica contes en parcs, prenochevieja, Nules Festa, Tapeo dominical, Mercat dominical de Mascarell鈥). En la nostra aposta per la transpar猫ncia, s’ha creat un portal de transpar猫ncia en la p脿gina web municipal en la qual consten actes, sous, informes, dades econ貌miques鈥 complint aix铆 amb el nostre comprom铆s amb聽la transpar猫ncia i d’aquelles formes de fer pol铆tica que tant critiquem.

Com saben, ha sigut molt l’esfor莽 econ貌mic que hem hagut de dur a terme per a saldar el pla de pagament a prove茂dors, reduir els deutes amb entitats financeres, Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer i particulars, per sent猫ncies, que venien generant alts costos en interessos per al conjunt de contribuents. Tot a莽貌 sense pujar impostos ni taxes municipals, realitzant una gesti贸聽responsable i deixant aparcats projectes per a anys esdevenidors.

D’altra banda, i com a aposta decidida en la lluita contra la desocupaci贸, s’ha signat un conveni amb l’associaci贸 de joves empresaris de Castell贸, per la qual s’est脿 treballant en la rehabilitaci贸 de la C脿mera Agr脿ria i convertir-la en un Formiguer d’empreses. Un projecte,聽sota el nom de NATIU, que crear脿 un espai per a ajudar a emprenedors locals, formar i acompanyar a aturats en la cerca d’ocupaci贸, formar i assessorar a PIMES. En definitiva, ser un municipi avantguarda en l’aposta pels seus ciutadans i acabar amb la xacra de la desocupaci贸 i de l’exili laboral, al que punts joves estan聽escapant per a trobar una oportunitat d’acord amb la seua formaci贸.

Sens dubte ens queda molt treball per davant i el nostre comprom铆s 茅s seguir fent-ho sense perdre la nostra forma de ser i fer pol铆tica, escoltant i tenint al ciutad脿 en el centre de les nostres accions.

Eleccions

Ciutadans de Centre Democr脿tic (CCD), despr茅s de la recollida d’avals necessaris, estar脿 present en les pr貌ximes eleccions generals del 26 J per la prov铆ncia de Castell贸. Espanya no pot permetre’s estar un dia m茅s sense govern i davant la situaci贸 pol铆tica actual creada est脿 demostrat que la conc貌rdia, consens i el di脿leg s贸n absolutament necessaris en el Congr茅s i Senat per a聽desbloquejar el pa铆s i advocar per una reforma pol铆tica decidida i valenta.

1982181_10152367072109766_885063484_n

David Garc铆a P茅rez 茅s聽Alcalde Ajuntament de Nules i President Nacional de Ciutadans del Centre Democr脿tic (CCD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.