fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Prioritats – L’opini贸 de Pau Sancho, Comprom铆s per Castell贸

Prioritats – L’opini贸 de Pau Sancho, Comprom铆s per Castell贸

Fa uns dies vaig participar en una tert煤lia de radio. En el programa interven铆em Gonzalo Romero (Partit Popular), Llanos Mass贸 (de Vox) i jo, que per si no ho sabeu encara, s贸c de Comprom铆s.

El presentador va proposant temes d’actualitat i anem debatent tots tres contertulians. L’煤ltim dia era vespra de vacances i va sortir el tema de l’assist猫ncia o no dels representants municipals a les misses i processons. Les postures eren totalment oposades entre Llanos i jo. Mentre que per a ella un representant p煤blic est脿 obligat a participar jo deia que no, que a nivell particular pot anar o no, faltaria m茅s, per貌 mai ho ha de fer com a autoritat.

Jo pensava que aquest debat estaria ja superat, per貌 veient les reaccions que va generar en les xarxes socials veig que no. Intentar茅 raonar la meua postura.
Sempre he pensat que les creences personals s贸n aix貌, personals. S贸n altres les coses que demane i espere dels meus representants.
Jo espere que siguen persones honrades, treballadores, eficients, que aporten una visi贸 nova front a vells problemes que anteriors governants no han sabut solucionar. Que prioritzen les pol铆tiques socials. Que tracten per igual a tothom. Que paren compte de la gent m茅s desafavorida. Que posen en valor el nostre patrimoni cultural. Que gestionen de la millor forma possible els recursos econ貌mics. Que treballen perqu猫 estiguen en bones condicions les biblioteques, les escoles, les instal路lacions esportives, els parcs, els museus… Que mantinguen viu i actiu el teixit associatiu. Que dicten normes clares, que es respecten i s’apliquen per igual a tothom. Que respecten l’autonomia dels patronats. Que escolten la gent, es deixen assessorar i accepten les cr铆tiques. Que fomenten la participaci贸. Que donen suport al comer莽 local, a tot el comer莽, el del centre i el de la resta de la ciutat. Que traguen la cultura al carrer. Que subvencionen l’esfor莽 per millorar i no el clientelisme. Que escolten i atenguen com cal les juntes de districte. En definitiva, que treballen per fer de Castell贸 una millor ciutat.
Aix貌 茅s el que jo els demane, i no 茅s poc. 脡s el que em preocupa. Que la corporaci贸 municipal participe en una process贸 no millora en res el dia a dia de la ciutat.

Per貌 no tothom ho veu igual. Hi ha gent que t茅 unes altres prioritats. Per a ells 茅s m茅s important que en cada sopar, mercat o festa de ve茂ns estiga present algun membre de la corporaci贸 municipal a que els solucionen els problemes del seu barri. Que en cada presentaci贸, inauguraci贸 o xarrada estiga la regidora o el regidor de torn val m茅s que fer un bon 煤s dels diners p煤blics. Que en cada process贸 i en cada missa vaja un bon grapat de regidors, si 茅s possible encap莽alats per l’alcaldessa, 茅s m茅s important que complir el set茅 manament.
I mirant els resultats de les darreres eleccions deuen ser molts els que pensen aix铆.

Una ll脿stima. Qu猫 li farem, treballarem perqu猫 en les properes eleccions fiquen l’accent en el treball i no en figurar i avant.
Per cert, cal no oblidar que els nostres governants a banda de ser pol铆tics tamb茅 s贸n persones i tenen vida m茅s enll脿 dels c脿rrecs.
Alguns, fins i tot, tenen fam铆lia que els espera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.