fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Qui ens defensa?” – L’opinió d’Óscar Clavell

“Qui ens defensa?” – L’opinió d’Óscar Clavell

Vull alçar la veu per les meues companyes del Partit Popular de la Vall d’Uixó i per totes aqueixes dones que dia a dia lluiten per a defensar les idees i el projecte del nostre partit.

Elena, Gema, Olga i Yolanda, les quatre són dones honestes, lluitadores, treballadores i cap d’elles es mereix el que estan patint per part d’un regidor de l’equip de govern de Tania Baños; sí, de l’alcaldessa que sent candidata va assegurar que “com a jove i com a dona treballaré per la igualtat i perquè la Vall d’Uixó siga un municipi lliure de comportaments masclistes”.

El que va obviar l’alcaldessa era que distingiria a les dones segons si són del Partit Popular o si, per contra, comparteix la seua mateixa ideologia.

[perfectpullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Javier Ferreres agredeix verbalment i amb males maneres a les meues companyes del grup municipal popular”[/perfectpullquote]

En el Partit Popular i, sobretot les dones del PP, sembla que hem d’aguantar-ho tot. Record que sent Isabel Bonig alcaldessa de la Vall d’Uixó, eixint d’un ple, a ella i a les meues companyes del PP algunes persones que estaven en la porta de l’ajuntament les van increpar i els van dir “putes a fregar”. Ningú, absolutament ningú, ni del PSOE i ni d’Esquerra Unida –llavors en l’oposició- van eixir en la seua defensa. Cap d’ells va denunciar els insults masclistes cap a les regidores del PP.

Ara és el socialista Javier Ferreres el que una vegada i una altra agredeix verbalment i amb males maneres a les meues companyes del grup municipal popular. A Elena Vicente-Ruiz la va increpar en un acte públic; poc després a Olga Salvador, a Gema Domínguez i a Yolanda González les va tirar de la sala de juntes de l’ajuntament; i la setmana passada Javier Ferreres va cridar davant dels funcionaris a Gema Domínguez quan estava en l’ajuntament exercint la seua labor com a regidor.

I en tot aquest temps, ningú de l’equip de govern que s’autodenomina progressista ha demanat disculpes a cap de les quatre dones regidores del PP. Tania Baños com a dona està emparant les actituds masclistes i misògines del seu número dos. I els seus socis de govern d’Esquerra Unida i Compromís miren cap a un altre costat.
Les persones del PP hem de posar sempre l’altra galta i ja estem cansats perquè a nosaltres, qui ens defensa?

oscar-clavell

Leave a Reply

Your email address will not be published.