fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Qui est脿 a favor del progr茅s? – L’opini贸 de Juan Luis Saura

Qui est脿 a favor del progr茅s? – L’opini贸 de Juan Luis Saura

“Els que no permetien l’arribada de l’AVE a Castell贸, ara la reclamen amb m茅s 铆mpetu que mai, els que estaven en contra de l’aeroport, ara s贸n uns ferms defensors d’aquesta infraestructura.”

Com tots ja sabem, o almenys la majoria, la millora o nova creaci贸 d’infraestructures ajuda al progr茅s, tant d’un pa铆s, una comunitat, una prov铆ncia o una localitat. El progr茅s va lligat tant al creixement econ貌mic com la millora de la qualitat de vida. I com 茅s evident qualsevol ciutad脿 de la prov铆ncia de Castell贸 i de la seua capital estar脿 disposat a col路laborar i participar d’aquest progr茅s, per貌 de vegades aquestes paraules es converteixen en una mera utopia. Tamb茅 茅s veritat que dins d’aquesta utopia hi ha representants pol铆tics que no han actuat en conseq眉猫ncia, i el PSPV 茅s l’exemple m茅s clar d’a莽貌.

Quan toca treballar, en la recerca de finan莽ament, cerca de la millor ubicaci贸 del projecte, negociacions per a poder dur-ho a terme, etc., tot s贸n cr铆tiques, pals en les rodes, manifestacions, traves des de les institucions on governen, per貌 una vegada est脿 el projecte elaborat, amb un pla d’execuci贸 i licitaci贸, o fins i tot quan ja est脿 en marxa, sembla que 茅s el moment de sumar-se. Per貌 sumar-se no implica acceptar els errors comesos per la seua banda, sin贸 continuar amb les traves des de dins. Tamb茅 茅s de rebut dir que no sempre 茅s aix铆, ja que en altres ocasions es critica fins a la sacietat, amb burles incloses, per貌 una vegada arriben a les administracions gestores volen fer entendre que tot 茅s gr脿cies a ells, pensant que els ciutadans s贸n mers elements sense sentiments ni mem貌ria, per貌 cal deixar clar que no 茅s aix铆.

Com es pot imaginar, benvolgut lector, em referisc a l’arribada de l’AVE a Castell贸 i l’aeroport 鈥渄el iaio鈥, com alguns ho cridaven. Corrien temps de l’expresident Zapatero, al com em concedisc al meu mateix la prerrogativa de sobrenomenar-li 鈥渓’oblidat鈥, quan el seu ministre de Foment, Jos茅 Blanco va anul路lar la possibilitat de l’arribada de l’AVE a la nostra prov铆ncia, i cap dels quals ara es queixen de la falta d’aquesta infraestructura, o la falta de rapidesa en l’execuci贸 de la mateixa, es queixava llavors d’a莽貌. Per貌 si pensem que a莽貌 pot ser un error o una situaci贸 puntual, he de dir que no, el PSPV i els seus dirigents i representants a Castell贸 mai han apostat ni cregut en el progr茅s de la nostra prov铆ncia, per貌 si que han cregut en alguna cosa, a posar-se medalles que no els corresponen, exemple molt clar d’a莽貌 茅s l’Aeroport de Castell贸. Francesc Colomer arxiconegut per tota Espanya com la persona que va fer coneguda la nostra prov铆ncia, per a mal, 茅s ara Secretari Auton貌mic de Turisme, per貌 no acaba ac铆 la incongru猫ncia, una de les primeres coses que va fer al capdavant d’aquesta secretaria auton貌mica va ser situar-se de president de l’empresa p煤blica AEROCAS. Qualsevol creuria que va entrar a dirigir l’aeroport per a desmantellar-ho, per貌 no, a la vista de la bona acceptaci贸 que ha tingut aquesta infraestructura, concretament m茅s de 7.000 viatgers per exemple a l’octubre de 2015, decideixen parlar ara de plans d’expansi贸 i millora.

Els que no permetien l’arribada de l’AVE a Castell贸, ara la reclamen amb m茅s 铆mpetu que mai, els que estaven en contra de l’aeroport, ara s贸n uns ferms defensors d’aquesta infraestructura. L’煤nica cosa que demostren 茅s incongru猫ncia, i com ja he dit al principi, els ciutadans no s贸n mers elements sense mem貌ria ni sentiments. Tenen sentiments, estimen a la seua terra, cosa que uns altres no, tenen mem貌ria, recorden a Zapatero, Jos茅 Blanco i Francesc Colomer, recorden tamb茅 quin partit est脿 propiciant l’arribada de l’AVE i l’engegada de l’aeroport, el Partit Popular, el partit que defensa que la prov铆ncia de Castell贸 tinga unes infraestructures de primera per a una prov铆ncia de primera. Un representant pol铆tic que no respecta el progr茅s de la seua terra i els seus ciutadans, es mereix estar en l’oposici贸 que 茅s on per vots hauria d’estar.

703929_4073611520941_326049902_o

Juan Luis Saura Vilar 茅s sotssecretari de comunicaci贸 del Partit Popular de Castell贸.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.