fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S茅 el que fareu l’煤ltim estiu – L’opini贸 d’Araceli de Moya

S茅 el que fareu l’煤ltim estiu – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l鈥檃juntament d鈥橭rpesa del Mar.

Tots en el poble saben que a partir de la pr貌xima primavera la vella maquin脿ria del PP engegar脿 el seu maldestre tren d’engranatge i tots veurem a l’estiu, entre riures i revetles, festes, focs de soroll i colors, com comen莽a a engalanar-se Orpesa, fins a “L’脷ltima Primavera”.

Deur脿 el PP mesurar el postureo, calibrar la transmissi贸, d’aqueixa postissa gana de treballar, que durar脿 solament deu mesos dels 煤ltims quatre anys.

De sobte despertar脿 la primavera en Orpesa i, com un moll o ressort, el PP s’acurar脿 a engegar tots aqueixos projectes que no ha impulsat, per des铆dia, en tota la legislatura; tots ells esperaven, atape茂ts, en algun calaix amagat de l’Ajuntament. Ara, tots seran presentats en societat, hi haur脿 “Posada de Llarg” per a tots ells i, amb prou faenes cap s’executar脿 a c脿rrec dels recentment aprovats Pressuposats de 2018, sin贸 que tots vindran a gravar el romanent, els diners estalviats per tots els oropesins i oropesines i als quals mai se’ls pregunta quins projectes consideren que necessita el municipi. Per貌, als ve茂ns tornaran a fer-se’ls els ulls brillants, encara que nom茅s ser脿 un miratge d’un fals m贸n millor.

I es preguntaran els m茅s conven莽uts: davant tant de tr脿fec municipal, a qui no se li fa la boca aigua amb la irrupci贸 de visites i esmorzars a associacions, clubs i mercats, inauguracions amb el preceptiu tall de cintes, amb reina, dames i resta de la cort de palau?

脡s a dir, ser脿 el moment ideal per a moure rajoles, camionetes i grues; per a al莽ar la biblioteca municipal, el centre per a Serveis Socials, el viver d’empreses, la rotonda de Marina D麓Or, el carril bici ja projectat i, potser, fins i tot, el carril bici que va demanar Ciutadans en l’煤ltim ple.

Des del nostre grup municipal pensem que aquest equip de Govern, amb el conservador Rafael Albert al capdavant, treballen d’aquesta guisa perqu猫 els ha donat resultat fins ara per貌, al marge de la responsabilitat dels qui encoratgen aquesta forma de procedir, votant-los vegada despr茅s de vegada, ens preguntem, si no seria millor distribuir la gesti贸 municipal al llarg de la legislatura, en comptes de concentrar tota l’activitat en un 煤ltim i anunciat any electoral. Sempre que isquen ben els terminis de contractaci贸 i execuci贸 d’obres i lliurament de mobiliari, clar. Perqu猫 si no, damunt ens vendran fum.

I 茅s que no m’estranya que molts ve茂ns pensen que per a veure treballar als pol铆tics, el millor seria que hi haguera eleccions tots els anys!

Leave a Reply

Your email address will not be published.