fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Sempre he somiat ser madrina d’una gaiata” – Entrevistem a Lorena Segarra

“Sempre he somiat ser madrina d’una gaiata” – Entrevistem a Lorena Segarra

Lorena Segarra Sánchez és una estudiant de comerç i màrqueting a l’IES Caminàs que hui es corona com a madrina de la Gaiata 14 “Castalia”, ens conta ací la seua història en el món de la festa.

Com vas decidir ser madrina de la teua gaiata?
La veritat és que sempre he somiat ser madrina d’una gaiata, i no vaig dubtar en dir que si, el meu vicepresident com ja em coneixia em va preguntar que si volia ser madrina de la seua gaiata i no ho vaig dubtar res i vaig dir que si, em va fer molt feliç en eixe moment.

D’on ve la teua passió per les festes de Castelló?
Aquesta passió em ve des de molt menuda, ja que les meues ties de menudes estaven en una gaiata i la meua mare també i jo des de sempre volia ser d’una gaiata i vaig complir el meu somni, vaig començar l’any passat.

Estàs nerviosa per la teua presentació?
La veritat és que si, estic molt nerviosa però a la vegada plena de molta il·lusió i que tot el món gaudeix de la presentació que de segur serà genial.

Que és el que més i menys t’agrada del món de la festa?
M’agrade tot, gaudeix de tot, de tots els actes, tant com les misses, nomenaments, presentacions, per a mi tot és especial aquest any, ja que és únic i màgic, i no hi ha res que no m’agrade.

Consideres que ser madrina és una responsabilitat difícil? De vegades se’t fa costa amunt?
Sí que és una responsabilitat, ja que representes a tot un sector gaiater, però amb esforç i moltes ganes es pot.

Com et recolzen la teua família i el president en la teua tasca?
La meua família està molt contenta i ho viuen amb moltes ganes. El meu president Dani és molt graciós, m’ho passe genial amb ell, fa que tots els actes siguen meravellosos.

Com vius la teua relació amb les teues dames? I amb la resta de madrines?
Tinc poquetes dames, però la veritat és que hem format una gran família, ho passem genial en cada presentació i a tots els llocs que estem juntes. Amb les madrines estic molt bé, estem molt unides i són úniques cada una d’elles que de segur que me les emportaré per a tota la vida.

Que penses del que passarà després del Magdalena Vítol? Faràs un pas endavant?
La veritat és que no pense en què passarà després, ja que quan siga Magdalena Vitol finalitzara un gran any el qual estimaré molt. Però primer vaig a viure el present i a gaudir de tot el que em quede que de moment són molts actes i sobretot la setmana gran de la Magdalena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.