fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Sobre les ajudes a les fam铆lies en risc d’exclusi贸 social d’Onda” – L’opini贸 de Llu铆s Pastor

“Sobre les ajudes a les fam铆lies en risc d’exclusi贸 social d’Onda” – L’opini贸 de Llu铆s Pastor

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat, mitjan莽ant la tinent d’alcalde de pol铆tica social, una l铆nia d’ajudes per a les fam铆lies en risc d’exclusi贸 social per a assegurar el menjador i la formaci贸 esportiva i cultural.

Unes ajudes que d煤iem reclamant des de l’inici de legislatura des de Comprom铆s, Esquerra Unida i Onda Si Se Puede amb els diferents pactes d’investidura que vam signar i la moci贸 que vam presentar des de Comprom铆s i Esquerra Unida per a fer efectiu aquest punt del pacte.

Al plenari de novembre vam presentar una moci贸 que demanava ajudes per a les fam铆lies en risc d’exclusi贸 social per a qu猫 els menors pogueren gaudir de les activitats esportives i culturals que ofereixen les diverses associacions culturals i clubs esportius d’Onda, una proposta que es va aprovar per unanimitat i que ara es du endavant, a pesar que el partit socialista no va incloure aquestes ajudes als pressupostos del 2016, vam haver d’esperar al romanent de tresoreria on, de nou, l’equip de govern socialista s’oblidava de les associacions culturals i centrava nom茅s les ajudes als clubs esportius. Vam haver d’esmenar, en aquest cas OSSP, el romanent per tal que s’incloguera tamb茅 la part cultural d’aquestes ajudes.

Em fa gr脿cia veure com, ara, la tinent d’alcalde diu que ha millorat la nostra proposta i menteix descaradament en un nou i rid铆cul intent de penjar-se medalles a costa d’una proposta nostra, 茅s com funciona el partit socialista d’Onda, no 茅s la primera vegada que els veiem tractant de no dur a terme una proposta i quan no han tingut m茅s remei que fer-ho, han perdut el cul per a penjar-se la medalla. Ja va passar amb la comissi贸 de transpar猫ncia a la qual l’equip de govern va votar en contra al plenari i despr茅s la van vendre com si fora idea seua.

Cal recordar tamb茅, amb el tema dels menjadors escolars, que la Generalitat garanteix els menjadors en totes les edats d’escolaritzaci贸 obligat貌ria, a m茅s de les aules de 2 a 3 anys del programa pilot de la Conselleria de Marz脿, per tant, caldria no duplicar ajudes que ja donen des de Conselleria.

Un altra iniciativa que demostra la hipocresia del govern socialista d’Onda 茅s que ara mostren el seu inter茅s en la integraci贸 de les fam铆lies en risc d’exclusi贸 social quan fa pocs mesos apareixien en una foto de la vergonya, utilitzant als mateixos xiquets i xiquetes per a, de nou, penjar-se la medalla del menjador social estiuenc. Un menjador que, des de comprom铆s reclamem que es realitze directament a les escoletes per tal de fer efectiva aquesta integraci贸, proposta que vam fer a principi de legislatura i que encara no ha sigut escoltada pel partit socialista.
Celebre que es duguen endavant les nostres propostes, de fet, espere que es vagen complint molts m茅s acords plenaris que estan pendents, per貌 agrairia que quan es nomena el treball del nostre grup municipal, almenys la informaci贸 siga ver铆dica.

lluis-pastor

Leave a Reply

Your email address will not be published.