fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Taula ordenada, ànims renovats”

“Taula ordenada, ànims renovats”

La foto que il·lustra la notícia és de la meua taula al despatx de Les Corts, on continuem treballant en aquests mesos d’estiu.

Fa només dos dies lluïa plena de carpetes, expedients i escrits de tot tipus, acumulats durant mesos de feina sense descans. Quan més vas resolent més te’n demanen però, no era per treballar per la gent que vam fer cap ací?
No em queixe. M’agrada aquesta feina i la continuaré exercint fins on m’arriben les forces. Esta setmana ha baixat la intensitat dels treballs i la freqüència de les reunions, temps idoni per fer aquesta tasca d’ordenació tan necessària en totes les vessants de les nostres vides.

Fer aquest exercici va bé per fer balanç. Desfent la pila de papers i classificant-los te n’adones de quins temes vas abordar amb millor o pitjor fortuna, quins són aquells que necessiten una revisió o més insistència o en quins vam obtenir relatiu èxit, sempre mesurant en impactes beneficiosos per la ciutadania.

En tot aquest procés he pogut extreure algunes conclusions inicials. En positiu, en general crec que he aprés molt en este primer any de legislatura a desenvolupar la meua feina, si comparem les últimes iniciatives amb les que feia al principi. Supose que és el procés normal quan fas una tasca amb dedicació plena, però vull fer constar que estic content i que confie en continuar millorant. En no tant positiu, crec que encara que vaig fer-me el propòsit de mantindre el contacte fluid i intens amb les comarques de Castelló, que en definitiva és d’on vaig obtenir els suports necessaris per estar representant-les a Les Corts Valencianes, he anat perdent de forma progressiva e inadvertida este contacte amb els pobles del nord del meu país, arrossegat moltes vegades per les dinàmiques de qui ve diàriament a treballar a València. En cap cas això vol dir que haja estat despreocupat. Gràcies a aquest diputat hem tret endavant proposicions a nivell autonòmic i estatal per desmantellar la Plataforma Castor, per crear un Pla d’Infraestructures que done solució als problemes en els rodalies de les nostres comarques o per fer accessible l’Hospital Provincial a persones amb mobilitat reduïda, entre altres.

Ara cal redoblar els esforços i fer-nos més visibles en la nostra circumscripció, acompanyant esta necessària redefinició del nostre moviment polític en la que ja estem treballant i que té com un dels eixos principals tornar a prendre-li el pols al carrer i implicar-se més amb la gent i els moviments socials arrelats al territori. Estem treballant ja per obrir la primera seu del partit en les nostres comarques, ja hem lliurat un esborrany del projecte a la direcció autonòmica i esperem una resposta que ens permeta avançar de manera decidida. Quan a la meua tasca, vull reprendre la rutina de les visites comarcals que iniciàvem ara fa just un any i de les quals va sorgir una anàlisi de problemes i necessitats que caldrà revisar si s’han solucionat o necessiten un extra de dedicació. El període parlamentari següent no em puc permetre repetir esta errada, per la qual cosa reservaré més temps per estar amb totes vosaltres. Una vegada més, gràcies per la vostra confiança.

jimenez_domenech_cesar

.

César Jiménez es diputat de Podem a les Corts Valencianes per la província de Castelló.

  1. Bona feina, César.
    ¿Un consell? Desconnecta, ni que sigui dos setmanes, de tot. I vigila la tensió arterial. Et volem viu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.