fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Un canvi a millor” per Domingo Lorenzo

“Un canvi a millor” per Domingo Lorenzo

Comen莽a la campanya, una campanya a la qual Ciutadans no li haguera agradat haver de tornar a participar i per a莽貌, ha lluitat per aconseguir un acord fins a l’煤ltim minut. L’immobilisme i les butaques han guanyat la batalla, per貌 no la guerra.

Ara emprenem altres quinze dies amb un 30 per cent menys en despesa electoral i al costat dels ve茂ns de Castell贸 per a explicar-los que a Espanya el canvi 茅s possible, per貌 un canvi a millor i no a pitjor. Amb un equip immillorable format pels candidats al Congr茅s i al Senat, acompanyats pels afiliats, simpatitzants i voluntaris, recorrerem tots els racons de la prov铆ncia per a traslladar que C鈥檚 茅s el partit de la regeneraci贸, de la llibertat d’elecci贸 i del canvi.

Enfront d’un Govern a la Valenciana que ens imposa qu猫 estudiar, on estudiar i en quin idioma estudiar, C鈥檚 t茅 un projecte basat a poder triar i en la llibertat individual. Front un govern immobilista i que ha incomplit totes les seues promeses, C鈥檚 ofereix transpar猫ncia, honestedat i claredat. Enfront d’un partit que prefereix cadires, vicepresid猫ncies i ministeris, C鈥檚 compta amb alternatives i reformes viables per a acabar amb la precarietat laboral i garantir una ocupaci贸 estable sense f贸rmules m脿giques.

Aix铆 mateix, C鈥檚 ofereix a Castell贸 un comprom铆s ferm amb tots els ve茂ns i ve茂nes de la prov铆ncia. D’una banda, la garantia de lluitar per les infraestructures pendents com el Corredor Mediterrani, l’AVE i les comunicacions vitals per al desenvolupament econ貌mic i la vertebraci贸 del territori; tamb茅 seguirem recolzant als sectors pesquers, ramaders i agr铆coles com ja ho hem demostrat en el Congr茅s durant aquests mesos, sense oblidar-nos del potencial del sector cer脿mic. I finalment, treballarem per recuperar i reconstruir eixa classe mitjana espanyola ofegada per les retallades i la mala gesti贸 dels nostres recursos p煤blics durant anys.

Domingo Lorenzo

Domingo Lorenzo 茅s candidat de Ciutadans al Congr茅s per Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.