fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un cap de setmana per a quedar-se – L’opinió de David García

Un cap de setmana per a quedar-se – L’opinió de David García

Encara que ja és habitual a Nules durant els últims mesos, aquest cap de setmana tindrem motius varis per a quedar-nos els d’ací, i visitar-nos ciutadans de la resta de la província, doncs tenim una agenda completa i per a tots els gustos.

Els amants de l’esport i la muntanya el dissabte al matí podran participar en la inauguració de la ruta dels puntals o participar en la replantada d’arbres a Artana.

El dissabte a la vesprada a les 18 h en la plaça major tindrà lloc la ”trobada de muixerangues” amb la participació de prop d’una desena de muixerangues de tota la Comunitat Valenciana. Posteriorment al voltant de les 19 h tenim una cita amb els més xicotets perquè el Teatre Alcázar acull la semifinal de l’I Concurs la Véu del Nuleret, on prop de 14 joves d’entre 9 i 17 anys porten mesos preparant-se para tan important esdeveniment en les seues carreres artístiques. Aquest dissabte se seleccionarà un total de 10 joves que participaran en la final del concurs que tindrà lloc el dissabte 6 de maig a les 19 h.

Una vegada acabem la cita musical amb els més xicotets, i previ sopar en algun dels molts bars i restaurants del municipi de Nules, podrem seguir amb els concerts musicals i fira d’entitats solidàries pel NULES SONA en les pistes esportives.

El diumenge també es presenta variat. Al matí podrem participar en la carrera 5K cada vegada més dones i/o participar a partir de les 11 h en la plaça major amb la plantada i tallers organitzats i la posterior cercavila i trobada de gegants i cabuts.

Un cap de setmana més per a quedar-nos a Nules, igual que el següent (7-9 abril) que tindrem la II edició del Food & Street Art (furgonetes amb menjar) en la plaça del mercat.

David García Pérez és Alcalde de Nules

Leave a Reply

Your email address will not be published.