fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Una terra especial” – L’opinió de Rubén Soto

“Una terra especial” – L’opinió de Rubén Soto

Qualsevol poble, qualsevol platja, qualsevol espai de la nostra comunitat, té un toc únic i especial, que jo encara no he aconseguit trobar en cap altra part.

Molta gent en pensar en vacances o en escapades de cap de setmana, desitja anar-se’n lluny de la seua llar, lluny de la seua terra i explorar “nous mons”, deixant de costat els paradisos únics que ofereixen Castelló, València i Alacant.

On podrem gaudir d’un castell enfront del mar millor que a Peníscola? No és l’Albufera el millor llac amb eixida al mar on navegar i menjar un bon arròs? I ja no parlem de festivals de música com el FIB, l’Arenal Sound o el Mare Nostrum, perquè d’açò la terra valenciana està ben servida.

Vull dedicar aquestes línies a parlar de tot el bo que tenim tan a prop, que molta gent ho obvia, li sembla normal, i per açò també vull anunciar l’obertura d’un nou portal de comunicació anomenat “Valencian Country”.

Perquè tot el que he explicat anteriorment, cal fer-ho saber als de casa i als turistes estrangers, per això www.valenciancountry.com és un portal en anglés, on exposar les riqueses que posseïm al món i explicar que la nostra, és una terra especial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.