fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Una terra especial” – L’opini贸 de Rub茅n Soto

“Una terra especial” – L’opini贸 de Rub茅n Soto

Qualsevol poble, qualsevol platja, qualsevol espai de la nostra comunitat, t茅 un toc 煤nic i especial, que jo encara no he aconseguit trobar en cap altra part.

Molta gent en pensar en vacances o en escapades de cap de setmana, desitja anar-se’n lluny de la seua llar, lluny de la seua terra i explorar “nous mons”, deixant de costat els paradisos 煤nics que ofereixen Castell贸, Val猫ncia i Alacant.

On podrem gaudir d’un castell enfront del mar millor que a Pen铆scola? No 茅s l’Albufera el millor llac amb eixida al mar on navegar i menjar un bon arr貌s? I ja no parlem de festivals de m煤sica com el FIB, l’Arenal Sound o el Mare Nostrum, perqu猫 d’a莽貌 la terra valenciana est脿 ben servida.

Vull dedicar aquestes l铆nies a parlar de tot el bo que tenim tan a prop, que molta gent ho obvia, li sembla normal, i per a莽貌 tamb茅 vull anunciar l’obertura d’un nou portal de comunicaci贸 anomenat “Valencian Country”.

Perqu猫 tot el que he explicat anteriorment, cal fer-ho saber als de casa i als turistes estrangers, per aix貌 www.valenciancountry.com 茅s un portal en angl茅s, on exposar les riqueses que posse茂m al m贸n i explicar que la nostra, 茅s una terra especial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.