fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

On vaig dir dic… – L’opini贸 d’Oscar Clavell

On vaig dir dic… – L’opini贸 d’Oscar Clavell

La difer猫ncia entre el Partit Popular i la resta de formacions, sobretot les que ara estan en el govern de la Vall d’Uix贸, 茅s que nosaltres sempre hem defensat el mateix. No hem canviat de criteri segons si estem en el govern o en l’oposici贸. Esquerra Unida no pot dir el mateix.

Mort el comandant Fidel Castro, Esquerra Unida s’ha passat al capitalisme m茅s fero莽 i salvatge, aqueix que tant han injuriat i, ara des del govern, la formaci贸 comunista abra莽a a l’empresa privada.

En el ple de desembre van aprovar amb els seus vots ampliar la privatitzaci贸 del servei d’enllumenat p煤blic. El mateix ocorre amb l’empresa de recollida de brossa i neteja vi脿ria. Durant anys, EU han demanat que es rescindisca el contracte i ara emparen la gesti贸 de l’empresa que tant han criticat.

A m茅s, en l’actual legislatura a Esquerra Unida de la Vall no li ha tremolat la m脿 per a perdonar a una empresa el pagament del c脿non. Antoni Llorente 茅s ostatge del PSPV-PSOE. I si per a mantenir el seu lloc de segon ha de trepitjar els principis dels votants d’Esquerra Unida, ho far脿. De fet, ho est脿 fent.

L’Esquerra Unida d’abans, la que era fidel als seus principis, va criticar fins a la sacietat la privatitzaci贸 de la piscina de San Jos茅 i va censurar la privatitzaci贸 de la gesti贸 de l’auditori, presentant fins i tot un recurs. L’Esquerra Unida d’ara, la de l’ostatge Llorente, calla i es fa fotos amb les empreses, amb els capitalistes.

Qu猫 pensaran els votants d’Esquerra Unida de la tra茂ci贸 a l’ideari del seu partit? Quins interessos t茅 ara Antoni Llorente per a donar suport a l’empresa de recollida de brossa, per a ampliar la privatitzaci贸 del servei d’enllumenat p煤blic o per a perdonar un c脿non a una empresa privada?

D贸na poca confian莽a la gent que canvia de principis i passa per damunt dels ideals del seu partit. En any i mig ha quedat demostrat que la defensa dels serveis p煤blics que abanderava Esquerra Unida ha desaparegut. Han passat d’al莽ar el puny a encaixar la m脿 del capitalisme. Com a Cuba, en la Vall el comunisme ha mort.

Vull acabar aquestes l铆nies desitjant a tots els castellonencs un feli莽 i ventur贸s any 2017.

Oscar Clavell 茅s diputat al Congr茅s pel PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.