fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Valencians en peu alcem-se” – L’opinió de Cristian Ramírez, secretari general de NNGG-CS

“Valencians en peu alcem-se” – L’opinió de Cristian Ramírez, secretari general de NNGG-CS

Cristian Ramírez és el secretari general de NNGG a la província de Castelló. A més, també és delegat de Medi Ambient en NNGG Espanya i president d’esta mateixa organització a la ciutat de Castelló de la Plana.

No fa molt, els mitjans de comunicació ens van estar bombardejant amb possibles cobraments de comissions del germà d’Ayuso, però la realitat és que l’únic germà imputat per rebre diners irregulars és Francis Puig, germà del president Ximo Puig.

El pacte del botànic ja fa temps que s’ha oblidat de gestionar a favor dels valencians.

El Partit Popular, de la de Carlos Mazón, retornarà la dignitat i la utilitat a la Generalitat Valenciana quan arribe al Palau i els joves valencians serem un dels seus pilars fonamentals.

A la província de Castelló hi ha més de 15.000 menors de 35 anys en cerca activa d’ocupació i per a posar solució a esta situació, Mazón té preparat un pla de xoc que impulsarà l’ocupació juvenil, vinculant el 40% dels fons europeus a la creació d’ocupació juvenil.

També establirà una quota zero d’autònoms per a joves menors de 35 anys durant els tres primers anys d’activitat.

A més, reduirà l’impost de transmissions del 10% al 3%, facilitant així l’adquisició de primers habitatges i es compromet a crear línies d’avals perquè els joves menors de 35 anys puguen finançar la totalitat de l’habitatge en la Comunitat Valenciana.

Això és una petita mostra del compromís de Carlos Mazón i el PP amb els joves valencians. Són mesures reals que segur ajudaran la generació més preparada a tirar endavant, aconseguir treballs dignes, i accés a un habitatge.

Valencians en peu alcem-se, ja n’hi ha prou de polítiques confiscatòries i convencionalisme de l’esquerra rància.

És l’hora de polítiques liberals. És l’hora del Partit Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.