fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Voler 茅s poder” – L’opini贸 de Victor Garc铆a, alcalde de L’Alcora

“Voler 茅s poder” – L’opini贸 de Victor Garc铆a, alcalde de L’Alcora

Una de les principals raons que van motivar l’Acord de Progr茅s que hui governa l’Alcora va ser la paralitzaci贸 que va patir el nostre municipi durant els 4 anys de govern del PP. Nom茅s al final de legislatura es va veure moviment. Venien eleccions. Una motivaci贸 que, en qualsevol cas, no responia a treballar pels interessos del poble sin贸 pels del partit.

En 1 any i 4 mesos s’han tret endavant moltes m茅s iniciatives que en 4 anys del PP. Perqu猫 si es vol (si es vol treballar de valent, des del primer dia) es pot.

En este temps: s’ha donat resposta a una demanda hist貌rica dels alcorins, servei farmac猫utic de gu脿rdia els 365 dies de l’any; s’ha iniciat la recuperaci贸 de la Reial F脿brica; les pistes d’atletisme, patinatge i el camp de futbol 8, ja s贸n una realitat; s’est脿 ultimant l’esperat Centre de Dia; s’ha millorat la piscina coberta; s’ha posat a disposici贸 de les fam铆lies una ajuda hist貌rica per a llibres; s’ha incrementat un 50% la partida per a pol铆tiques inclusives; s’ha redu茂t el deute municipal; s’han millorat i ampliat les pol铆tiques d’ocupaci贸; s’ha constitu茂t el Pacte per l’Educaci贸; s’est脿 dinamitzant com mai l’Alcora, amb oci, cultura, esport, i activitats infantils; s’est脿 millorant l’accessibilitat; s’ha fet el parc de Playmobil; s’ha aconseguit la declaraci贸 d’Inter茅s Tur铆stic Auton貌mic per a la 鈥淩ompida de la Hora鈥; s’ha desbloquejat el nou PGOU; s’han posat en marxa聽 classes de matronataci贸 per a embarassades; s’est脿 actuant contra els excrements de gossos; tenim nova web i app; s’ha creat un servei d’assessorament afectiu-sexual i altre de mediaci贸 ve茂nal; s’ha constru茂t el nou col路lector; la Banda de M煤sica ja compta amb un espai adequat per assajar; s’ha revitalitzat el Mercat dels Dimecres; s’est脿 potenciant el Casal Jove; s’han impulsat activitats per a joves d鈥檈ntre 12 i 14 anys; s’han dinamitzat les festes, vam organitzar el 鈥淚 Mes贸n de la Tapa i la Cervesa鈥; s’ha donat un nou impuls a esdeveniments tradicionals com la Fira del Mussol鈥 molt m茅s.

Vam dir que la par脿lisi que vam viure amb el PP es podia i devia canviar, i aix铆 ho estem demostrant. Els fets ho demostren.

victor-garcia

Leave a Reply

Your email address will not be published.