Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s es renova a Borriana i Vila-real

C’s es renova a Borriana i Vila-real

La Subdelegada Territorial de la província, Sandra Julià, afirma que “aquest fet serà positiu per al creixement del partit en la zona”

La Secretària d’Organització de Ciutadans (C’s) ha autoritzat sengles Juntes Gestores que coordinaran les agrupacions de Vila-real i Borriana i que estaran conformades per un coordinador, un secretari-tresorer i tres membres respectivament. La Subdelegada Territorial de la província de Castelló, Sandra Julià, ha agraït “la dedicació dels membres anteriors” i ha manifestat que “de ben segur aquest fet serà positiu per al creixement de C’s en la província”.

A Vila-real, el càrrec de coordinador serà ocupat per Pascual Amorós;, el de secretari-tresorer per Vicente Soler i els llocs de vocals seran ocupats per Manuel Moner; María del Rosari del Vigo i Aurelio López.

Per la seua banda, a Borriana, la Junta Gestora es compon pel coordinador José Vicente Sales; el secretari- tresorer, Ernest Subies i els tres vocals Ricardo Nadal; María José García i Antonio Taura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.