Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Destaca avança en Cevisama la creació del Fòrum StandOut per a generar aliances entre investigadors, emprenedors i inversors

Destaca avança en Cevisama la creació del Fòrum StandOut per a generar aliances entre investigadors, emprenedors i inversors

El nou fòrum arreplega el testimoni de l’àrea de networking habilitada en la primera edició de la fira.

Després de la presentació de la segona edició de Destaca, la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real ha volgut aprofitar la seua participació en Cevisama per a donar a conéixer al sector una de les principals novetats de la fira de transferència tecnològica de Vila-real, la primera d’aquestes característiques de tota la Comunitat Valenciana. Es tracta del Fòrum StandOut, un nou espai que, tal com ha anunciat el director de la Càtedra, Juan Carda, perseguirà “que aquells investigadors i emprenedors tecnològics del nostre entorn troben partners i inversors que permeten transferir el coneixement a l’empresa”.

El nou fòrum arreplega el testimoni de l’àrea de networking habilitada en la primera edició de la fira i el seu principal objectiu és “fer sobreeixir aquelles idees i iniciatives brillants que no solament puguen significar un avanç en el coneixement, sinó també tenir una perspectiva empresarial i de rendibilitat econòmica per al teixit industrial actual”. “En l’anterior edició de Destaca”, recorda Carda, “vam començar amb un espai de networking convencional, però ara hem volgut fer un pas més, ja que així ens ho estan exigint els temps i les demandes dels emprenedors. Hi ha moltes persones, molts investigadors amb grans propostes i idees que necessiten del suport del empresariat i els industrials per a poder convertir en realitat les seues iniciatives. Així que dins de la fira s’impulsarà aquest fòrum que donarà veu a eixos investigadors i els permetrà mantenir trobades de qualitat per a promoure les seues idees”, explica el director de la Càtedra.

En el nou Fòrum StandOut s’incorporaran també dinàmiques de trobada de l’emprenedoria, amb la col·laboració de “les institucions més potents i avançades de l’entorn castellonenc”. “Som un viver empresarial i d’emprenedors i ho anem a posar en valor, no solament per a possibilitar que molts projectes vegen la llum, sinó també per a tractar de donar les directrius necessàries a aquells que comencen sobre com abordar aquest tipus de trobades o com impulsar la seua pròpia iniciativa empresarial”, agrega.

El director de la Càtedra d’Innovació ceràmica ha avançat també que en aquests moments s’estan mantenint contactes amb quasi una desena d’entitats i institucions dedicades al foment de l’emprenedoria per a crear un compendi de cooperadors que impulsen i generen dinàmiques dins d’aquest nou Fòrum StandOut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.