Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP de Cabanes denunciat per presumpta prevaricació

El PP de Cabanes denunciat per presumpta prevaricació

Els socialistes posen en coneixement de la Fiscalia les contractacions a dit de l’alcaldessa, Estel Borrás, malgrat els informes contraris dels tècnics.

La diputada provincial i portaveu del Grup Socialista Municipal en l’Ajuntament de Cabanes, Virginia Martí, ha anunciat aquesta demà accions judicials contra l’alcaldessa del municipi, Estel Borrás, del PP, per presumpta prevaricació en la contractació de serveis públics.

Martí, ha assenyalat en roda de premsa, que els socialistes “anem a posar aquest cas en mans de la Fiscalia perquè s’investigue i s’òbriguen les diligències que corresponguen, una decisió que prenem després d’haver demanat explicacions a l’alcaldessa en diversos plens i obtenir com a única resposta que ‘No és per a tant”.

Les presumptes irregularitats radiquen en la forma de contractació del PP a Cabanes que, malgrat els informes desfavorables dels tècnics municipals, “contracta treballs menors quan es tracta realment de treballs continuats, fent-ho de forma contrària a la llei”, ha denunciat Martí.

Amb aquesta pràctica, Borrás ha pogut afavorir a dues empreses locals perjudicant a unes altres del municipi al no convocar concurs públic. La portaveu del Grup Municipal Socialista ha subratllat que l’Ajuntament “ha pagat en 2015 més de 100.000 euros per neteja, sense justificar en algunes factures les tasques realitzades, la durada de les mateixes i els llocs on s’han realitzat”, ha desvetlat la també diputada provincial.

Martí ha qualificat de “barbaritat” aquests imports i ha assenyalat que des del PSOE “no anem a permetre que Borrás ni el PP continuen amb aquestes males pràctiques i una nefasta gestió al capdavant de l’Ajuntament de Cabanes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.