fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Fernando Ruiz cobreix els 19,5 quilòmetres de la “Petjada” de Sant Joan de Moró en poc més d’1,39 hores

El primer atleta local en creuar la meta va ser David Mundina Gil, del Club Running Moró.

Fernando Ruiz Sánchez, repetint el triomf de l’any passat, és el guanyador absolut de la XVII Volta al final de Sant Joan de Moró en cobrir els 19,5 quilòmetres del recorregut en 1 hores 39 minuts i 31 segons. La “Petjada”, com és conegut per tots, va ser completada aquest any per 506 atletes.

La primera dona en creuar la meta va ser Sonia Mundina Gil amb un temps de 2 hores, 5 minuts i 14 segons, i el seu germà, David, va ser el primer atleta local en completar la prova en 1 hora, 46 minuts i 31 segons. Tots dos pertanyen al club Running Moró, organitzador de la competició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró.

Tant Fernando Ruiz com Sonia Mundina van ser obsequiats per l’Ajuntament de Sant Joan de Moró amb un gravat realitzat expressament per l’artista Ripollés per a l’ocasió, així com per diversos premis atorgats per establiments locals.

La carrera va transcórrer pel terme municipal de Sant Joan de Moró, i compta amb un desnivell acumulat en pujada de 961 metres. Al final de la prova, els esportistes van poder recuperar forces a l’Edifici Polifuncional de la localitat, en el qual van tenir aliments i begudes a la seva disposició, així com dutxes i servei de massatgistes.

Al mateix temps es va celebrar una “Petjada” infantil en la qual, en sis diferents proves dividides per edats, van participar nombrosos nens del municipi.