Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya Pobles Envidriables impulsarà el reciclatge de vidre al mercat i a la festa del Carnestoltes de Vila-real

La campanya Pobles Envidriables impulsarà el reciclatge de vidre al mercat i a la festa del Carnestoltes de Vila-real

Els veïns que participen a la promoció que tindrà lloc el dissabte optaran a una cistella de Pasqua o a una xaranga per a festes, en el cas de grups i penyes.

Les regidories d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i Proximitat han organitzat dues accions per a promocionar el reciclatge de vidre dins de la campanya Pobles Envidriables, en la qual Vila-real participa per a optar, dins d’un sorteig, a la instal·lació gratuïta d’un parc infantil.

Aquest dissabte, de 10.00 a 13.00 hores, aprofitant el mercat ambulant, s’instal·larà una taula informativa a la plaça Major, on, a més, totes les persones que acudisquen amb envasos de cristall per a reciclar entraran en la rifa d’una cistella de Pasqua.

A més, a la vesprada, i dins de la celebració del Carnestoltes, també s’arreplegaran envasos de vidre, amb la diferència que, en aquest cas, els grups que col·laboren amb la campanya participaran en el sorteig d’una xaranga per a les festes de Sant Pasqual.

Des d’ambdues regidories animen als veïns a participar aportant els seus envasos per a reciclar, tant botelles com a pots i altres elements de cristall reciclables, tant el dissabte, aprofitant la presència de la campanya en el cèntric àgora com durant la resta de la setmana, en qualsevol dels contenidors verds dels carrers de la ciutat.

La campanya Pobles Envidriables, que acaba aquest mes, promou el reciclatge de vidre entre els municipis adherits i sorteja un parc infantil entre les localitats que aconseguisquen superar la quantitat de vidre reciclat respecte fa un any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.