Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora presenta importants iniciatives de promoció ceràmica a Cevisama 2016

L’Ajuntament de l’Alcora presenta importants iniciatives de promoció ceràmica a Cevisama 2016

A l’estand de la Diputació de Castelló, es durà a terme la presentació del 36 Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora, així com del 1r Premi L’Alcora Espai Ceràmic-Azulíber i del panell de taulells “La Comèdia de l’Art”.

L’Ajuntament de l’Alcora estarà present en Cevisama 2016. En un marc tan important, concretament a l’estand de la Diputació Provincial de Castelló (Nivell 2, distribuïdor central, estand 1B), en el qual participa conjuntament amb els ajuntaments d’Onda, Vila-real i Castelló, durà a terme els actes següents:

AGENDA AJUNTAMENT DE L’ALCORA CEVISAMA 2016
Estand de la Diputació Provincial de Castelló (Nivell 2, distribuïdor central, estand 1B).

Dimarts 2 de febrer
A les 12:30 hores, presentació del 36 Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora-CICA 2016 i entrega del Premi Especial del Públic del 35 CICA2015 a la ceramista italiana Paola Grizi.

A les 14 hores, presentació del 1r Premi L’ALCORA ESPAI CERÀMIC-AZULÍBER, per a l’elaboració d’un mural de 40 m2 que s’instal·larà a la costera de l’Advocat.

Dijous 4 de febrer
A les 11:30 hores, presentació del panell de taulells “La Comèdia de l’Art”, obra de la Real Fàbrica del Comte d’Aranda, datada cap a 1750, propietat del Museu del Disseny de Barcelona i exposat al Museu de Ceràmica de l’Alcora fins al 4 d’abril com a peça convidada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.