fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella participa en la tercera assemblea de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya

Morella participa en la tercera assemblea de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya

Els 35 municipis aborden les properes accions que durà a terme l’associació en aquesta trobada que se celebra a Santillana del Mar.

Morella participa, des d’avui, en la tercera assemblea de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya, que se celebra a Santillana del Mar (Cantàbria). En ella, els trenta-cinc municipis que formen part d’aquesta entitat aborden les properes accions promocionals que es duran a terme.

Aquesta trobada servirà per a analitzar tota la feina que s’està fent, i sobretot, per treballar conjuntament per a la promoció futura i de cara a tots els projectes que estan en marxa. Una de les novetats serà la creació d’assemblees regionals que va proposar Morella i que servirà per a tenir una organització interna més dinàmica i pràctica. Durant aquests dos dies, s’analitzaran les pròximes accions promocionals, com els cupons de l’ONCE que ja s’estan editant o la participació en FITUR.

Durant l’assemblea, també s’informarà de tots els pobles que han sol·licitat poder formar part d’aquesta xarxa i de l’estat actual de les auditories que s’estan duent a terme.

El regidor de turisme de l’Ajuntament de Morella, Jorge Garcia, participarà en l’assemblea durant aquests dos dies. L’edil assenyala que “les assemblees són contactes molt importants per elaborar estratègies conjuntes i dissenyar un pla d’acció i de promoció de l’associació”. A més, Garcia afegeix que “des de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya s’està fent una feina molt interessant per a la promoció dels municipis i hem de continuar apostant per aquesta suma de sinergies al costat de més de trenta pobles bonics”.

Cal recordar que els Pobles més bonics d’Espanya pretenen promocionar els municipis amb encant de menys de 15.000 habitants i contribuir a l’organització d’activitats relacionades amb la cultura i el patrimoni. Aquesta xarxa està formada en l’actualitat per 35 municipis i continua amb la seua expansió per aglutinar més localitats. Cal afegir que per a entrar en la mateixa, la mateixa organització de l’associació examina els municipis i els sotmet a diferents peritatges per veure si es pot catalogar com un dels més bonics d’Espanya. Des de l’organització quantifiquen en només un 20% dels municipis que sol·liciten l’adhesió i es poden unir al projecte.

Els municipis que formen part d’aquesta entitat actualment són: Mojàcar, Pampaneira, Lucainena de les Torres, Vejer de la Frontera, Frigiliana, Vall-de-roures, Albarracín, Calaceit, Puertomingalvo, Rubielos de Mora, Cantavella, Ainsa, Anento, Alquézar, Ansó, Maderuelo, Medinaceli, Ayllón, Pedraza, Urueña, Fredes, La Alberca, Mogarraz, Candelario, Valverde de los Arroyos, Alcalà del Júcar, Almagro, Santillana del Mar, Bárcena, Peníscola, Morella, Vilafamés, El Castell de Guadalest, Tejeda i Lastres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.