Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules es prepara per a previndre una nova plaga de mosquits

Nules es prepara per a previndre una nova plaga de mosquits

La Regidoria de Salut Pública i la Regidoria d’Obres i Serveis de Nules s’han coordinat per a abordar la problemàtica de la plaga de mosquits que afecta durant els últims anys la població.

Quant als objectius, el primer pas per a garantir l’efectivitat de l’actuació que farà l’empresa contractada ha sigut netejar les zones agrícoles on han estat identificats els focus principals de reproducció dels mosquits, localitzats en la coneguda com a Finca del Pou, en el límit entre les localitats de Moncofa i Nules. Per això és en aquesta zona on se centraran les accions consistents a segar el senill per tal que el producte específic, tant larvicides com adulticides, arribe fins a terra, és a dir, on estan l’aigua estancada i el focus de cria del mosquit.

En aquest sentit, recorda Antonio Romero, regidor de l’àrea de Sanitat, que amb la sega de senill «es podran realitzar tractaments molt focalitzats i per tant més efectius”. Per a això, tant el consistori com l’empresa han estudiat molt bé els metres quadrats on realitzar la neteja.

A més, el primer tinent d’alcalde, Adrián Sorribes, explica que enguany, «amb la sega de vegetació alta, l’empresa podrà realitzar un tractament més directe i sense afectar altres especies com ho fan tractaments més genèrics”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.