fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Abs猫ncia de Sogorb en el Preg贸 de la Magdalena 2017

Abs猫ncia de Sogorb en el Preg贸 de la Magdalena 2017

Molts s贸n els anys en els quals Sogorb venia participant en el Preg贸 de les Festes de la Magdalena juntament amb els municipis de tota la prov铆ncia i sorprenentment enguany no acudeix.

Sogorb, capital d’Alt Palancia, amb Festes declarades d’Inter猫s Tur铆stic Nacional i amb la seua Entrada de Bous i Cavalls com a Festa de reconeixement Internacional, no va estar present en les festes de Castell贸, i m茅s concretament va decidir no participar en el Preg贸, acte en el qual participen nombrosos pobles de la prov铆ncia, alguna cosa que per al PP de Sogorb resulta 鈥渋ncomprensible i inacceptable. Es tracta de les festes de la capital de la nostra prov铆ncia, i els motius de l’abs猫ncia de Sogorb s贸n incomprensibles鈥.

Durant el mat铆 del diumenge, el regidor Enrique Ma帽ez, es va apressar a fer unes declaracions a Infopalancia en el qual responsabilitzava a les senyoretes de la Cort d’Honor de la greu abs猫ncia de Sogorb. Hores m茅s tard, les integrants de la Cort van eixir a la palestra per a corregir la versi贸 del regidor i afirmar que elles s铆 estaven disposades a participar en el Preg贸.

El PP no compr猫n l’abs猫ncia de Sogorb i exigeix al regidor que explique els vertaders motius pels quals la capital de l’Alt Palancia no ha participat en la Cavalcada del Preg贸 en la qual s铆 van estar presents 44 municipis castellonencs. Segons afirmen els populars 鈥渆l Sr. Regidor 茅s el responsable de la delegaci贸 de festes. Ell deu organitzar i gestionar la pres猫ncia de Sogorb en els actes d’altres ciutats. Acudir a Castell贸, i m茅s concretament al Preg贸, 茅s un acte important铆ssim en el qual no pot faltar Sogorb. El Sr M谩帽ez ha de ser molt m茅s responsable, respectar la tradici贸 i la categoria de Sogorb i no acudir on ell m茅s li vinga de gust鈥.

Despr茅s d’aquest fet ja s’estan convertint en habituals els problemes i les pol猫miques entorn de la regidoria de festes de l’Ajuntament de Sogorb. A l’abs猫ncia en el Preg贸, a les difer猫ncies amb la Cort d’Honor, cal sumar-li l’aparici贸 p煤blica com a representant institucional del consort d’una regidora, els problemes convertits ja en 鈥渧ox populi鈥 del consistori amb la Comissi贸 de Bous de 2016 o l’abs猫ncia d’interessats a formar part de la Comissi贸 de Bous d’aquest 2017.

Si b茅 al Grup Popular no li sorpr猫n per res aquest desconcert 鈥渓’Alcalde 茅s incapa莽 de posar ordre en el seu galliner i els problemes en les regidories se succeeixen un darrere l’altre. Magdalena 茅s el m脿xim responsable d’aquest desgovern i ha de prendre cartes en l’assumpte d’una vegada per sempre. Sogorb ha d’estar present en tots els actes importants de la prov铆ncia i aquest equip de govern no 茅s capa莽 d’aconseguir-ho com aix铆 demostren els esdeveniments鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.