fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Acabar amb les tanques abandonades d’obres públiques, objectiu d’una moció de Compromís

Acabar amb les tanques abandonades d’obres públiques, objectiu d’una moció de Compromís

Els ciutadans prefereixen més serveis i menys retallades i canviar la propaganda institucional per l’efectivitat i la qualitat en el paisatge.

Compromís ha presentat una moció en què reclama una regulació al Govern respecte les tanques institucionals en què s’informa de l’autoria d’una obra, el preu d’adjudicació o les empreses adjudicatàries, entre d’altres aspectes. El nostre territori està ple de tanques publicitàries que anuncien o anunciaven actuacions i obres de les diferents administracions, de Ministeris o empreses públiques, com ara la construcció o reforma d’un centre educatiu, la construcció i actuacions en un centre de salut, la construcció o adequació d’un vial, o fins i tot les actuacions incloses en el “Pla E”.

Aquestes tanques podrien tenir en el moment de la seua col·locació una justificació per informar els ciutadans de les futures actuacions a realitzar. Algunes d’aquestes actuacions no s’han arribat a materialitzar i no es té cap data ni compromís per fer-les. D’altres, es van fer fa molts anys, però els panells segueixen al mateix lloc, alguns fins i tot des de fa més d’una dècada de la finalització de l’actuació que s’anunciava. Moltes d’aquestes tanques tenien, a més, uns costos molt importants que queden ara en els carrers com fòssils, simples residus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.