fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Acabar amb les tanques abandonades d’obres p煤bliques, objectiu d’una moci贸 de Comprom铆s

Acabar amb les tanques abandonades d’obres p煤bliques, objectiu d’una moci贸 de Comprom铆s

Els ciutadans prefereixen m茅s serveis i menys retallades i canviar la propaganda institucional per l’efectivitat i la qualitat en el paisatge.

Comprom铆s ha presentat una moci贸 en qu猫 reclama una regulaci贸 al Govern respecte les tanques institucionals en qu猫 s’informa de l’autoria d’una obra, el preu d’adjudicaci贸 o les empreses adjudicat脿ries, entre d’altres aspectes. El nostre territori est脿 ple de tanques publicit脿ries que anuncien o anunciaven actuacions i obres de les diferents administracions, de Ministeris o empreses p煤bliques, com ara la construcci贸 o reforma d’un centre educatiu, la construcci贸 i actuacions en un centre de salut, la construcci贸 o adequaci贸 d’un vial, o fins i tot les actuacions incloses en el “Pla E”.

Aquestes tanques podrien tenir en el moment de la seua col路locaci贸 una justificaci贸 per informar els ciutadans de les futures actuacions a realitzar. Algunes d’aquestes actuacions no s’han arribat a materialitzar i no es t茅 cap data ni comprom铆s per fer-les. D’altres, es van fer fa molts anys, per貌 els panells segueixen al mateix lloc, alguns fins i tot des de fa m茅s d’una d猫cada de la finalitzaci贸 de l’actuaci贸 que s’anunciava. Moltes d’aquestes tanques tenien, a m茅s, uns costos molt importants que queden ara en els carrers com f貌ssils, simples residus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.