fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ali Brancal ser脿 la nova vicealcaldessa de Castell贸 i Ver貌nica Ruiz la portaveu del govern municipal

Ali Brancal ser脿 la nova vicealcaldessa de Castell贸 i Ver貌nica Ruiz la portaveu del govern municipal

Dins de la reestructuraci贸 del govern municipal Rafa Sim贸 assumeix la portavocia del PSPV i Ignasi Garcia la de Comprom铆s.

L’Ajuntament de Castell贸 ha fet p煤blic avui els canvis en l’equip de govern que conformen PSPV i Comprom铆s amb motiu del nomenament del vicealcalde, Enric Nomded茅u, com a secretari d’Ocupaci贸 de la Conselleria d’Economia.

La regidora de Comprom铆s Ali Brancal passa a ocupar la vicealcaldia de l’Ajuntament i es converteix en primera tinent d’Alcaldia, a la vegada que mant茅 les compet猫ncies que ja gestionava: la regidoria d’Igualtat, de Participaci贸 i d’Habitatge, i la tinen莽a d’alcaldia del districte Est.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, ser脿 la nova portaveu del Govern Municipal, i secret脿ria de la Junta de Govern.

El nou regidor Ignasi Garcia, ser脿 l’encarregat de dirigir la regidoria de Transpar猫ncia, Modernitzaci贸 i Normalitzaci贸, que fins ara gestionava Enric Nomded茅u. Garcia tamb茅 presidir脿 la Comissi贸 de Suggeriments i Reclamacions i passa a ser el nou portaveu del grup Comprom铆s.

Pel que fa a Enric Porcar, regidor d’Esports, Educaci贸 i Ermites, afegeix a les seues compet猫ncies la regidoria d’Agermanaments i Relacions Institucionals.

En darrer lloc, el regidor d’Ordenaci贸 del Territori, Mobilitat i 脌rea Metropolitana, i tinent d’alcalde del Grau, Rafa Sim贸, passar脿 a ocupar el c脿rrec de portaveu del PSPV a l’ajuntament, en substituci贸 del regidor Antonio Lorenzo.

Des de l’equip de govern s’han valorat de forma molt positiva els canvis i s’ha destacat la normalitat i la celeritat amb qu猫 s’ha reestructurat el Govern Local, una nova organitzaci贸 que es far脿 efectiva a partir del 16 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.