fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ali Brancal serà la nova vicealcaldessa de Castelló i Verònica Ruiz la portaveu del govern municipal

Ali Brancal serà la nova vicealcaldessa de Castelló i Verònica Ruiz la portaveu del govern municipal

Dins de la reestructuració del govern municipal Rafa Simó assumeix la portavocia del PSPV i Ignasi Garcia la de Compromís.

L’Ajuntament de Castelló ha fet públic avui els canvis en l’equip de govern que conformen PSPV i Compromís amb motiu del nomenament del vicealcalde, Enric Nomdedéu, com a secretari d’Ocupació de la Conselleria d’Economia.

La regidora de Compromís Ali Brancal passa a ocupar la vicealcaldia de l’Ajuntament i es converteix en primera tinent d’Alcaldia, a la vegada que manté les competències que ja gestionava: la regidoria d’Igualtat, de Participació i d’Habitatge, i la tinença d’alcaldia del districte Est.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, serà la nova portaveu del Govern Municipal, i secretària de la Junta de Govern.

El nou regidor Ignasi Garcia, serà l’encarregat de dirigir la regidoria de Transparència, Modernització i Normalització, que fins ara gestionava Enric Nomdedéu. Garcia també presidirà la Comissió de Suggeriments i Reclamacions i passa a ser el nou portaveu del grup Compromís.

Pel que fa a Enric Porcar, regidor d’Esports, Educació i Ermites, afegeix a les seues competències la regidoria d’Agermanaments i Relacions Institucionals.

En darrer lloc, el regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, i tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó, passarà a ocupar el càrrec de portaveu del PSPV a l’ajuntament, en substitució del regidor Antonio Lorenzo.

Des de l’equip de govern s’han valorat de forma molt positiva els canvis i s’ha destacat la normalitat i la celeritat amb què s’ha reestructurat el Govern Local, una nova organització que es farà efectiva a partir del 16 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.