fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora celebra el sorteig de les taules electorals per als comicis del 20 de desembre

Almassora celebra el sorteig de les taules electorals per als comicis del 20 de desembre

El punt de votaci贸 del Museu Municipal es trasllada al col路legi Cardenal Cisneros

L’Ajuntament d’Almassora ha celebrat el dilluns聽un ple extraordinari per a seleccionar mitjan莽ant sorteig a titulars i suplents de les meses聽electorals que presidiran cadascun dels punts de vot el pr貌xim 20 de desembre amb motiu de les eleccions generals. La localitat comptar脿 amb 25 meses聽per a dipositar el vot repartides en 11 col路legis electorals. Com a novetat, a partir d’aquesta ocasi贸 el punt situat en el Museu Municipal es traslladar脿 al col路legi Cardenal Cisneros.

La modificaci贸 de l’empla莽ament respon a les mol猫sties que es produeixen quan la cita electoral coincideix amb les celebracions patronals. La planta baixa de l’edifici del carrer Sant Vicent funciona com a infermeria del recinte taur铆 durant les festes, per la qual cosa, en cas que els festejos es solapen amb les eleccions, els sanitaris han d’arreplegar de matinada els equips i els operaris municipals habilitar els punts de votaci贸 abans de l’obertura al p煤blic. Aix铆, a pesar que en aquesta ocasi贸 no coincidiran els dos esdeveniments, la intenci贸 茅s habilitar les aules Cardenal Cisneros, que tenen m茅s espai i infraestructures, perqu猫 funcionen de forma permanent com a col路legi electoral.

La resta de punts de votaci贸 estar脿 repartit en: col路legis Ambaixador Beltr谩n i Germans Ochando, sal贸 de recepcions de l’Ajuntament d’Almassora, biblioteca municipal, centre social de la tercera edat del carrer Sant Felipe, camp de futbol Jos茅 Manuel Pesudo, edifici administratiu del camp de futbol Boqueres, IES 脕lvaro Falomir, poliesportiu municipal (c/Deporte) i consultori de la platja. Cal recordar que totes les meses聽electorals obriran al p煤blic entre les 9.00 i les 20.00 hores i estaran formades per un president, dos vocals i interventors dels partits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.