fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora comen莽a el pagament de tributs amb la pujada d’un 15% de les brosses

Almassora comen莽a  el pagament de tributs amb la pujada d’un 15% de les brosses

Els ve茂ns pagaran 12 euros m茅s que en 2015.

Els ve茂ns d’Almassora comen莽aran a pagar aquest mes de mar莽 amb pujades d’un 15% el pagament dels tributs que l’Ajuntament d’Almassora estableix en el calendari del contribuent. La taula de pagaments fixa el 7 de mar莽 com a inici del per铆ode del pagament en volunt脿ria de dues taxes, la corresponent a les brosses i tamb茅 als guals de vehicles.

Aix铆 ho ha recordat el regidor del grup municipal del PP a Almassora, Fernando Oliva, qui ha assenyalat que aquest mes arranca el calendari del contribuent en el qual, a difer猫ncia del passat any, es registra una pujada en el servei de brosses. “Amb un increment respecte al passat any d’un 15%, els ve茂ns hauran d’abonar en una pujada mitjana de 12 euros per aquesta prestaci贸”, ha indicat l’edil.

L’increment fiscal ho va aprovar el consistori municipal el passat any. Van fer-ho alegant聽que el c脿non de Reciplasa no es podia assumir pel consistori. Oliva ha dit que聽“Lamentablement, la seua postura ha sigut la de traslladar aquesta c脿rrega als ciutadans i que siguen ells amb les seues economies els que financen aquestes despeses. Una postura diametralment oposada a la qual durant el passat mandat va aplicar el PP que no solament va promoure la congelaci贸 d’impostos, sin贸 que a m茅s va rebaixar un 24,4% l’Impost de B茅ns Immobles (IBI) i un 10% l’Impost de Vehicles de Tracci贸 Motor (IVTM)”, entre altres mesures d’estalvi fiscal.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.