fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora comença el pagament de tributs amb la pujada d’un 15% de les brosses

Almassora comença  el pagament de tributs amb la pujada d’un 15% de les brosses

Els veïns pagaran 12 euros més que en 2015.

Els veïns d’Almassora començaran a pagar aquest mes de març amb pujades d’un 15% el pagament dels tributs que l’Ajuntament d’Almassora estableix en el calendari del contribuent. La taula de pagaments fixa el 7 de març com a inici del període del pagament en voluntària de dues taxes, la corresponent a les brosses i també als guals de vehicles.

Així ho ha recordat el regidor del grup municipal del PP a Almassora, Fernando Oliva, qui ha assenyalat que aquest mes arranca el calendari del contribuent en el qual, a diferència del passat any, es registra una pujada en el servei de brosses. “Amb un increment respecte al passat any d’un 15%, els veïns hauran d’abonar en una pujada mitjana de 12 euros per aquesta prestació”, ha indicat l’edil.

L’increment fiscal ho va aprovar el consistori municipal el passat any. Van fer-ho alegant que el cànon de Reciplasa no es podia assumir pel consistori. Oliva ha dit que “Lamentablement, la seua postura ha sigut la de traslladar aquesta càrrega als ciutadans i que siguen ells amb les seues economies els que financen aquestes despeses. Una postura diametralment oposada a la qual durant el passat mandat va aplicar el PP que no solament va promoure la congelació d’impostos, sinó que a més va rebaixar un 24,4% l’Impost de Béns Immobles (IBI) i un 10% l’Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM)”, entre altres mesures d’estalvi fiscal.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.