fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora concentra els POYS en la platja i els pol铆gons davant les restriccions de Diputaci贸

Almassora concentra els POYS en la platja i els pol铆gons davant les restriccions de Diputaci贸

Una zona esportiva, una oficina de Polic铆a i cablejat el猫ctric copen les peticions..

El ple municipal de l’Ajuntament d’Almassora inclou en la seua ordre del dia d’aquesta vesprada la proposici贸 de l’alcaldia per a sol路licitar a la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 la inclusi贸 en el Pla Provincial de Cooperaci贸 a les Obres i Serveis de Compet猫ncia Municipal (POYS) per a 2016 de diverses obres. Totes elles estan programades en la platja i el pol铆gon Supoi-7 davant les noves bases que regulen la concessi贸 d’ajudes de la instituci贸 provincial enguany.

Es tracta de la una instal路laci贸 esportiva i una oficina de la Policia Local en la zona verda de Cigarreta de la costa, aix铆 com la incorporaci贸 d’estesa el猫ctrica en el Supoi-7, una de les 脿rees industrials de la localitat. Els tres projectes sumen 60.000 euros, segons traslladar脿 el ple a la Diputaci贸, la instituci贸 que en un primer moment va excloure als municipis de m茅s de 20.000 habitants i, posteriorment, va rectificar per a acceptar la seua inclusi贸 sempre que les obres es concentraren en pedanies i nuclis disseminats.

En el cas d’Almassora, les actuacions han d’executar-se obligat貌riament en la platja, els pol铆gons, Santa Quit猫ria o l’脿mbit rural, amb independ猫ncia que el casc urb脿 tamb茅 necessite d’altres actuacions, com podrien ser en aquests moments la reposici贸 dels jocs infantils de la pla莽a Santa Isabel o les obres de reforma del cementeri municipal.
Quant a les obres previstes, la instal路laci贸 esportiva en la zona verda de Pitillo, en la platja d’Almassora, t茅 un pressupost base de licitaci贸 18.000 euros. L’actuaci贸 inclou l’execuci贸 de solera i cabletjat el猫ctric, de sanejament i de prove茂ment d’aigua potable, aix铆 com el subministrament i instal路laci贸 de contenidor-magatzem per a usos esportius. La superf铆cie de l’actuaci贸 茅s d’aproximadament 150 metres quadrats en terreny municipal.

El projecte de la instal路laci贸 de l’oficina de la Policia Local tamb茅 afecta a la zona verda de Pitillo. En aquest cas el pressupost base de licitaci贸 茅s de 21.000 euros i inclou el subministrament i instal路laci贸 de contenidor-oficina per a usos de la Policia Local sobre una superificie de 30 metres quadrats.

Completa la sol路licitud de subvencions la instal路laci贸 de postes i l铆nies el猫ctriques per a enllumenat p煤blic en pol铆gon industrial Cam铆 Pla de Museros, Cam铆 l’Alcora i adjacents. El pressupost base de licitaci贸 茅s de 21.000 euros. Els trams del cam铆 objecte de l’actuaci贸 s贸n de titularitat municipal i tenen una longitud aproximada de 2.000 metres. La descripci贸 de les obres inclouen el subministrament i instal路laci贸 de cable i el subministrament i instal路laci贸 de trapes antivand脿l.lics per a evitar robatoris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.