fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora concentra els POYS en la platja i els polígons davant les restriccions de Diputació

Almassora concentra els POYS en la platja i els polígons davant les restriccions de Diputació

Una zona esportiva, una oficina de Policía i cablejat elèctric copen les peticions..

El ple municipal de l’Ajuntament d’Almassora inclou en la seua ordre del dia d’aquesta vesprada la proposició de l’alcaldia per a sol·licitar a la Diputació Provincial de Castelló la inclusió en el Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal (POYS) per a 2016 de diverses obres. Totes elles estan programades en la platja i el polígon Supoi-7 davant les noves bases que regulen la concessió d’ajudes de la institució provincial enguany.

Es tracta de la una instal·lació esportiva i una oficina de la Policia Local en la zona verda de Cigarreta de la costa, així com la incorporació d’estesa elèctrica en el Supoi-7, una de les àrees industrials de la localitat. Els tres projectes sumen 60.000 euros, segons traslladarà el ple a la Diputació, la institució que en un primer moment va excloure als municipis de més de 20.000 habitants i, posteriorment, va rectificar per a acceptar la seua inclusió sempre que les obres es concentraren en pedanies i nuclis disseminats.

En el cas d’Almassora, les actuacions han d’executar-se obligatòriament en la platja, els polígons, Santa Quitèria o l’àmbit rural, amb independència que el casc urbà també necessite d’altres actuacions, com podrien ser en aquests moments la reposició dels jocs infantils de la plaça Santa Isabel o les obres de reforma del cementeri municipal.
Quant a les obres previstes, la instal·lació esportiva en la zona verda de Pitillo, en la platja d’Almassora, té un pressupost base de licitació 18.000 euros. L’actuació inclou l’execució de solera i cabletjat elèctric, de sanejament i de proveïment d’aigua potable, així com el subministrament i instal·lació de contenidor-magatzem per a usos esportius. La superfície de l’actuació és d’aproximadament 150 metres quadrats en terreny municipal.

El projecte de la instal·lació de l’oficina de la Policia Local també afecta a la zona verda de Pitillo. En aquest cas el pressupost base de licitació és de 21.000 euros i inclou el subministrament i instal·lació de contenidor-oficina per a usos de la Policia Local sobre una superificie de 30 metres quadrats.

Completa la sol·licitud de subvencions la instal·lació de postes i línies elèctriques per a enllumenat públic en polígon industrial Camí Pla de Museros, Camí l’Alcora i adjacents. El pressupost base de licitació és de 21.000 euros. Els trams del camí objecte de l’actuació són de titularitat municipal i tenen una longitud aproximada de 2.000 metres. La descripció de les obres inclouen el subministrament i instal·lació de cable i el subministrament i instal·lació de trapes antivandàl.lics per a evitar robatoris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.