fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Amparo Marco aposta per tematitzar les tres platges de la ciutat per a atraure més turistes

Amparo Marco aposta per tematitzar les tres platges de la ciutat per a atraure més turistes

L’alcaldessa ha participat en la inauguració del Congrés Internacional de Turisme Universitat i Empresa.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha anunciat avui que l’Ajuntament “està treballant per a tematitzar les tres platges del municipi amb l’objectiu d’aprofitar tot el seu potencial turístic i atraure a més turistes”. Marco ha fet aquest anunci en la inauguració del Congrés Internacional de Turisme Universitat i Empresa que se celebra aquests dies en la Universitat Jaume I.

L’alcaldessa ha detallat que l’ajuntament vol especialitzar cada platja per a oferir diferents ofertes de turisme sostenible als visitants: “la Platja del Serradal, amb un caràcter més natural i ecològic, és una platja més tranquil·la, sense activitats ni elements externs; la Platja del Gurugú és ideal per a acollir els quiosquets, les activitats esportives i d’oci ja que es troba en una zona sense habitatges; i finalment la Platja del Pinar, una platja dedicada al turisme familiar, pensada per als xiquets”.

En aquest sentit, la primera edil ha explicat que en 2015 s’han iniciat una sèrie d’actuacions per a millorar l’oferta de les platges com la instal·lació de més serveis públics i la construcció d’un aparcament per a autocaravanes i ha avançat que “enguany continuarem destinant una gran part de les nostres inversions municipals a la millora de les infraestructures i serveis turístics”.

Amparo Marco ha afirmat que “el Govern municipal de Castelló ha fixat el turisme com un gran eix estratègic. Creiem que el necessari impuls de l’economia ha de venir de la mà del turisme i per açò estem explorant nous nínxols de mercat, ampliant el ventall de turistes que vénen a gaudir dels nostres atractius”.

Quant al congrés, Marco ha afirmat que per a ella és un honor inaugurar aquest fòrum ja que “com a professora de l’UJI, vaig tenir l’oportunitat de formar part de l’equip que va organitzar aquest congrés, fins a 2003, com a secretària tècnica. També per la presència en aquest fòrum de molts companys de la universitat que ara estan defensant el turisme des de diferents institucions i, finalment, perquè el turisme és un objectiu bàsic i fonamental en la gestió que s’ha marcat el Govern municipal de Castelló”.

La primera edil ha destacat la importància d’organitzar aquest tipus de trobades, en els quals es debat entorn de les potencialitats del turisme, perquè “cal tenir una visió clara i coherent respecte a les polítiques i esforços realitzats fins al moment, i els que cal realitzar, en matèria turística. Estic convençuda que les conclusions d’aquest congrés ajudaran a rendibilitzar l’oferta, a fer-la més competitiva i a ampliar la quota de mercat”.

Per a finalitzar, Amparo Marco ha conclòs afirmant que “l’economia de Castelló mereix que totes les administracions i totes les institucions participem en els mateixos objectius. Hem de treballar units per a aconseguir l’horitzó de progrés, en el qual recuperem els nivells de benestar que Castelló es mereix”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.