fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Artemi Rallo (PSPV) “Ac铆 no van a guanyar les enquestes”

Artemi Rallo (PSPV) “Ac铆 no van a guanyar les enquestes”

El candidat socialista per Castell贸 asegura en Sant Mateu que no creu en les enquestes que no el donen per quasi tercerca for莽a. Ximo Puig a m茅s fa un rep脿s per tots els casos de corrupci贸 que han assolat la Comunitat i recorda que 鈥渆ls que manen ara en el PP de Castell贸 i de Val猫ncia els va posar Carlos Fabra, el mateix que avui est脿 a la pres贸鈥

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que 鈥渟i a Espanya 茅s important que guanye el PSOE, en aquesta terra encara ho 茅s m茅s perqu猫 estem en una comunitat tremendament marginada pel govern de Rajoy鈥. 鈥淭enim 250 euros per habitant menys per a serveis b脿sics que en altres comunitats aut貌nomes鈥, ha denunciat, despr茅s de recordar que 鈥渁莽貌 s’ha perm茅s i ha succe茂t perqu猫 el PPCV es va dedicar durant anys a ofrenar noves gl貌ries a Espanya i no a defensar els interessos dels valencians i valencianes鈥.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ximo Puig: 鈥淓stem en una comunitat tremendament marginada pel Govern de Rajoy鈥漑/pullquote]

Aix铆 s’ha manifestat el secretari general del PSPV-PSOE en l’acte electoral que ha congregat a m茅s de 300 persones en la localitat castellonenca de Sant Mateu i que ha comptat amb la intervenci贸 del cap de llista al Congr茅s dels Diputats per la prov铆ncia de Castell贸, Artemi Rallo, l’alcaldessa de la localitat, Anna Besalduch, i amb la pres猫ncia destacats c脿rrecs institucionals i org脿nics del partit aix铆 com militants i simpatitzants.聽Tamb茅, ha assenyalat que en localitats com a Sant Mateu quan ning煤 creia que tindr铆em un president socialista 鈥渁ra ho hem aconseguit i de la mateixa manera ho anem a aconseguir a Espanya鈥. 鈥淕ens es guanya si no es t茅 confian莽a i nosaltres tenim confian莽a perqu猫 els socialistes volem guanyar per a la gent鈥, ha puntualitzat. De la mateixa manera, ha animat a tots els assistents a eixir al carrer per a aconseguir que arribe a Espanya el canvi que a la Comunitat ja ha comen莽at i aconseguir aix铆 un Govern que 鈥渁ssumisca la igualtat entre comunitats鈥.

Per la seua banda, el cap de llista del PSPV-PSOE al Congr茅s per Castell贸, Artemi Rallo, ha assegurat que el 20 de desembre 鈥渁nem a guanyar les eleccions, perqu猫 les eleccions les guanyen els ciutadans i no les enquestes鈥. 鈥淎 aquest partit li avalen 137 anys d’hist貌ria. Ens avala la lluita constant, mai hem canviat les nostres sigles. Vam n脿ixer en els camps del sud, en les mines del nord, en les f脿briques de les ciutats i en els camps. No en platons de televisi贸. Vam n脿ixer en la lluita sindical i amb ella鈥, ha dit a Sant Mateu.

Finalment, l’alcaldessa de Sant Mateu, Anna Besalduch, ha destacat el treball de Ximo Puig al capdavant del Consell i ha posat en valor l’especial atenci贸 que est脿 mostrant per a resoldre els problemes dels ajuntaments perqu猫, segons ha assenyalat 鈥渆stem enfront d’un president que planteja mesures concretes per a atendre les necessitats dels ciutadans i ciutadanes com 茅s el cas de l’engegada del programa Xarxa Llibres鈥. En aquest sentit, ha destacat tamb茅 el gran esfor莽 que des del Consell s’est脿 realitzant per a complir amb l’ajuda a la depend猫ncia o retornant la sanitat universal, un dret retallat pel PP鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.