fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Barrachina continuar脿 xafant territori i escoltant els castellonencs per a impulsar el canvi a la prov铆ncia en 2022

Barrachina continuar脿 xafant territori i escoltant els castellonencs per a impulsar el canvi a la prov铆ncia en 2022

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, informa de totes les accions realitzades pel partit amb els incendis com a principal prioritat.

La presidenta provincial del Partit Popular a Castell贸, Marta Barrachina, afirma que continuar脿 xafant territori i escoltant els castellonencs per a impulsar el canvi a la prov铆ncia en 2023. Aix铆 ho ha traslladat en la reuni贸 del Comit茅 de Direcci贸 del PPCS en la qual, al costat del secretari general a la prov铆ncia, Salvador Aguilella, ha defensat que 鈥渆l Partit Popular ha de continuar sent l’interlocutor de tots els castellonencs davant l’administraci贸 visquen on visquen鈥.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 ha informat de les desenes d’accions realitzades pel partit en les 煤ltimes setmanes amb els incendis de Les Useres i Bej铆s com a m脿xima prioritat a causa de la magnitud de la trag猫dia i la necessitat de 鈥渁tendre i donar resposta als afectats amb la major celeritat possible鈥.

鈥淓l Partit Popular ha escoltat els afectats pels incendis i ha impulsat l’acord en les ajudes que s’ha aconseguit en la Diputaci贸 Provincial de Castell贸, unes ajudes que ara han d’arribar amb la m脿xima agilitat鈥, subratlla Barrachina.

鈥淓ls castellonencs s’enfronten a uns mesos molt complicats i en el Partit Popular de la prov铆ncia estarem tots a peu de carrer i amb la m脿xima atenci贸 per a proposar les millors mesures per a ajudar les fam铆lies a superar la imparable pujada de preus鈥, destaca Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 ha agra茂t 鈥渓a gran faena que s’est脿 fent per part del conjunt dels representants del Partit Popular a les comarques castellonenques鈥. 鈥淎lcaldes, portaveus, membres del Comit茅 de Direcci贸, afiliats aix铆 com el conjunt de persones que conformen el Partit Popular estan tots treballant amb gran esfor莽 per貌 els anime a tots a ser si cap encara m茅s ambiciosos per a tindre la millor prov铆ncia possible鈥, apunta Marta Barrachina.

Aix铆 mateix, la presidenta provincial del PP de Castell贸 ha recordat la import脿ncia 鈥渄e totes i cadascuna de les peces que conformen el Partit Popular a la prov铆ncia perqu猫 l’煤nic objectiu 茅s continuar sumant i avan莽ant pel b茅 del conjunt dels castellonencs鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.