fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Miguel Barrachina: “Les ajudes promeses per Puig pels incendis no han arribat a les empreses i autònoms afectats”

Miguel Barrachina: “Les ajudes promeses per Puig pels incendis no han arribat a les empreses i autònoms afectats”

Denúncia que “la nova oficina que han dit que posaran a Montanejos per tramitar les ajudes és un anunci més perquè després no hi ha activitat com ja va ocórrer a Bejís”.

El director de campanya del PPCV, Miguel Barrachina, ha denunciat avui que “les ajudes promeses per Puig pels incendis de l’estiu passat segueixen sense arribar a les empreses turístiques i autònoms que han patit conseqüències molt negatives en els seus negocis”.

Barrachina ha assegurat que “per molt que anuncien la posada en marxa d’oficines per tramitar les ajudes, duren el que dura l’anunci perquè després es converteixen en oficines fantasmes i manquen d’activitat. Exigim agilitat i desburocratització en les ajudes”.

“Puig ha de deixar de enganyar als ciutadans i crear expectatives. Les ajudes dels incendis d’aquest estiu no han arribat als negocis dels municipis afectats. Hi ha una clara falta de sensibilitat d’aquest Consell que està més preocupat per no molestar als seus socis que en donar solucions efectives als afectats per aquest desastre”.

El portaveu de campanya del PPCV ha recordat que “com tot en el Consell de Puig és mera propaganda. No s’han preocupat ni mig minut en donar solucions efectives i viables als afectats i intentar salvar l’economia d’aquests municipis de la Comunitat Valenciana”.

Barrachina ha afirmat que “deixar sense ajudes a les empreses i autònoms de la zona és condemnar a aquestes poblacions, ja que moltes d’elles viuen de l’agricultura i del turisme rural”.

Finalment, Barrachina ha recordat que “aquest Consell no està preparant el servei per poder fer front a situacions com les que vam viure aquest passat mes d’agost i ara una altra vegada. Necessitem fer una profunda reflexió sobre la gestió forestal. No es pot prohibir la intervenció al bosc. Immobilisme, fals ecologisme, i molta ideologia que no serveix per apagar els incendis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.